ademoney isimli üyenin son içerikleri

1. A

IEM Kulaklık alınır mı?

meyergaming güvenilir mi hocam https://meyergaming.com/simgot-ew200-10mm-scp-diyaframli-cift-manyetik-devreli-hi-fi-iem-kulaklik?Versiyon=Mikrofonlu-(3.5mm) bunu almayı düşünüyorum da bir de dsp ve normal 3.5mm versiyonu var hangisini alayım sence? Yoksa wraith den mi bekleyip alıyım
  2. A

IEM Kulaklık alınır mı?

ew300 ses kartsız mı kullanıyosun hocam
  3. A

IEM Kulaklık alınır mı?

bir de nicehck nk1 max modeli type c benim kasada giriş yok bir de buna dönüştürücü alsam sıkıntı olurmu performans kaybı vs
  4. A

IEM Kulaklık alınır mı?

hocam bu ew200 mikrofonlu olanı alsak iyi mi? mikrofonu sence
  5. A

IEM Kulaklık alınır mı?

Hocam valorant oynuyorum genellikle de ilk başlarda dacsız kullansam vs sıkıntı yaratır mı bütçe bulunca dac alsam
  6. A

Rekabetci Oyun İçin Oyuncu Kulaklığı Önerirseniz Sevinirim?

Hocam sence iem iyi mi? Yoksa kulaküstü kulaklık mı iyidir?
  7. A

Rekabetci Oyun İçin Oyuncu Kulaklığı Önerirseniz Sevinirim?

3klık kulaklık önerirmisin hocam. ve şuan senin kullandığın iem kulaklık marka model verebilirmisin ve kulaklıktan başka doc kullanıyomusun iem de aktif olarak.
  8. A

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

reis satıcıyı bilmem ama başarılı işlemine bakılırsa iyi biri. Hesap uçmaz diye biliyorum ben paylaşımlı hesap kullandım gitmez bence hiç olmadı 1 ay en az sende kalır zaten adamların kendi steam hesabı
  9. A

Steam ailesinde bir oyunu birden fazla kişi oynama

Buna gerek yok çevrimdışı moda alınca girebiliyon zaten millette açık olsa da
  10. A

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 299 TL

nasıl la pahalıya geliyor
  11. A

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 299 TL

Adet kaça geliyor la
  12. A

Yardım Işlemcim %100 oluyor

c diskinde benim hocam 1774137618 sürekli olmuyor yav ondan dolayı bakamıyorum
  13. A

ani donma oluyor şuanda ara sıra ani donmalarda nasıl bakabilirim görev yöneticisine taktik vs var mı,görev yöneeticisine valoda donarken bakamamıştım çünkü bildiğin pc donmuştu yavaşlamıştı
  14. A

sıcaklık boşta yav youtube izlerken bile kasıyor sıcak değildir diye düşünüyorum. Virüs olayına gelirsek sadece metin ve fotograf yükledim son zamanlarda onlarda güvenilir resimler gemini
  15. A

Birden işlemci valoranttayken alt tab attım %100 kullanım oldu ekran dondu 1 fps e falan düştü oyun. bi 3 dk böyle oldu kasıyordu bilgisayar. Sonra ara sıra yine kasmalar oluyor donma tarzı normal youtube video izlerken bile ne yapmam lazım. i5 13400f işlemcim de
Geri