ademoney isimli üyenin son içerikleri

1. A

Shein indirimli ürünler

denedim şimdi çalışmıyor aynı. Chatgpt ye devreyi falan attım sorunumu anlattımda diyor 5v besleme hattı yanmış.
  2. A

Shein indirimli ürünler

evet led kabloları o
  3. A

Shein indirimli ürünler

Çıkan 2kablo var biri usb ye diğeri lede gidiyor. Arka led kısmını atamıyom monitöre yapıştırdım da
  4. A

Shein indirimli ürünler

resmini atıyımmı içinin
  5. A

Shein indirimli ürünler

Yok ilkinde normaldi kullandım usb ile çalışıyordu Cihazı görmüyordu bende öbür giriş yerine buldum kablo 9V veriyomuş. Onu taktıktan sonra biraz daha ayakta kaldı. Sonra vefat etti.
  6. A

Shein indirimli ürünler

Üstünde etiket vardı da söktüm 9Vluk vermişim 5V lazımmış da yandı galiba. Napabilirim bunla elektrikci halleder mi
  7. A

Shein indirimli ürünler

O dediğim giriş kısmı burası. Bir de kasaya sokmak için usb yeri var. İlk başta usbyi soktuğumda ledşer vs yanıyordu. Şuanda yanmamaya başladı
  8. A

Shein indirimli ürünler

lazımmı bu ambilight a Bir de boyutunu nasıl öğrenebilriim
  9. A

Shein indirimli ürünler

denedim de olmuyor yav farklı farklı usby yerlerine 3.0 da çalışmıyor da bunda bir giriş yeri daha var da https://www.direnc.net/power-giris-konnektoru-kablo-tipi-erkek-21mm şöyle bir kablo giriş yeri gibi sen biliyon mu
  10. A

Yasaklara karşı çözüm goodbydpi-UI-1.2

TR ve düz versiyonundan pek de bir fark yok
  11. A

Shein indirimli ürünler

reis sen biliyon mu hatayı not found diyor
  12. A

Shein indirimli ürünler

reis sen almışmıydın o ledi. Uygulamaya girdim de device not found diyor
  13. A

Shein indirimli ürünler

Beyler şu monitör arkası için led satılıyordu ambilight sanırım onu alanlar yazılımı vs varmı programın
  14. A

Shein indirimli ürünler

20 ocakta olan ürünüm 9 dk önce arasa verilmiş rahat olsun içiniz arkadaşlar
  15. A

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

kısa süreli yatırım olarak almamıştım yav. Uzun süreli bir yatırım olarak düşünüp almıştım da bu da çok düştü :D 1770129393 analiz gelir mi yav bi genel olarak :D
Geri