ademoney isimli üyenin son içerikleri

1. A

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

reis satıcıyı bilmem ama başarılı işlemine bakılırsa iyi biri. Hesap uçmaz diye biliyorum ben paylaşımlı hesap kullandım gitmez bence hiç olmadı 1 ay en az sende kalır zaten adamların kendi steam hesabı
  2. A

Steam ailesinde bir oyunu birden fazla kişi oynama

Buna gerek yok çevrimdışı moda alınca girebiliyon zaten millette açık olsa da
  3. A

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 299 TL

nasıl la pahalıya geliyor
  4. A

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 299 TL

Adet kaça geliyor la
  5. A

Yardım Işlemcim %100 oluyor

c diskinde benim hocam 1774137618 sürekli olmuyor yav ondan dolayı bakamıyorum
  6. A

ani donma oluyor şuanda ara sıra ani donmalarda nasıl bakabilirim görev yöneticisine taktik vs var mı,görev yöneeticisine valoda donarken bakamamıştım çünkü bildiğin pc donmuştu yavaşlamıştı
  7. A

sıcaklık boşta yav youtube izlerken bile kasıyor sıcak değildir diye düşünüyorum. Virüs olayına gelirsek sadece metin ve fotograf yükledim son zamanlarda onlarda güvenilir resimler gemini
  8. A

Birden işlemci valoranttayken alt tab attım %100 kullanım oldu ekran dondu 1 fps e falan düştü oyun. bi 3 dk böyle oldu kasıyordu bilgisayar. Sonra ara sıra yine kasmalar oluyor donma tarzı normal youtube video izlerken bile ne yapmam lazım. i5 13400f işlemcim de
  9. A

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Clean house görevi bunda mı vardı
  10. A

Gamermarkt icra davası açmış

İcraya geri itiraz et dilekçe ver öyle yapınca ben bir şey olmuyor diye biliyordum. Eskiden böyleydi şuan ne durumda bilmiyorum ama olaylar.
  11. A

Oyuncu Kulaklığı önerisi

H2002P öneriliyor diye biliyorum l fiyata
  12. A

🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

Hee premium faturaya yansıyor direkt o zaman sağ olasın
  13. A

hocam şimdi bu etkinlik bitti saat 18 de. Şimdi ben pay e kayıt olsam premium alsam nasıl bedavaya getireceğim her ay
  14. A

nasıl 100tlyi geri veriyor premium alanlara yav yanımda premium mu. bir de vodafone pay para kesiyo diye duydum her ay ben
Geri