ademyaa isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Nike Pegasus Trail 3 1329,99 TL

Skechers arch fit öneririm, mercedes konforu gibi bi ayakkabı ayağımın altında amortisör var gibi. Under armour da kullanıyorum o da çok güzel. Asics hiç kullanmadım ama çok övüyorlan.
  2. A

YD iPhone 12 Pro alınır mı?

Gaziantepliyim 12 serisi alma artık kapalı kutu da olsa açılmamış da olsa alınca rafta beklediği için 3-4 ay içinde pil 85 lere düşecek en kötü ihtimalle 13 al ve tanıdığın biri aracılığıyla almanı öneririm ama olmasa da dert değil.
  3. A

🔥İndirim 🔥🔥FIFA 23 Epic’de 126 TL Nays ile

Valla aldık bi kere
  4. A

Kariyer vb kayıp olmasın diye aldım ben
  5. A

FIFA 23 Epic Games in indirimi ile 157,49 TL. Nays ile alınca %20 indirim de oradan geliyor ve 126 TL’ye FIFA 23 almış oluyorsunuz. https://store.epicgames.com/tr/sales-and-specials/mega-sale
  6. A

❌İndirim Bitti! Avira Premium 3 Ay BEDAVA

VPN var ve güzel
  7. A

Mekanik Klavye Önerisi 1500 TL(Gamepower Saberden geçiş)

Merhaba.Gamepower Saber Red switch klavye kullanıyorum 2 yıldır genel anlamda memnunum ancak beyaz klavyeye geçmeyi düşünüyorum özellikle de puding keycaps olanlar olabilir gamebooster vb. markalardan istemiyorum önerilerinize açığım ingilizce veya %60 gibi etmenler önemli değil şimdiden...
  8. A

❌İndirim Bitti! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kulaklık 1589TL (Nays 1419) (Güncel)

Ayar konusunda bana da yardım eder misiniz geldiğinde sipariş verdim çünkü
  9. A

Çözüldü✓ Gigabyte secure boot platform key ayarlarken ekran gitti

bios sürümünü başka PC den USB ya yükle sonra da anakarttaki tuşa bas USB’lerin olduğu kısımda siyah bi tuş
  10. A

4070Tİ sistem neredeyse bütün parçalar hazır

Sharkoon 750 w full modüler öneririm.yükte olmadığında fanı kapatma tuşu var
  11. A

amd ryzen 5 5600 için fp sıvı soğutma yada kule tipi soğutma önerisi

Performax Perfan 120 H müthişşş tavsiye ederim
Geri