adilardadogan isimli üyenin son içerikleri

1. A

RTX 4060 sistemde anlık olarak takılma sorunu

sorunum hala devam ediyor. konuyla ilgili bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
  2. A

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

merhabalar hocam. takılmaların videosunu atma şansınız var mı veya tarif edebilir misiniz? aynı sorunu ben de yaşıyorum sistemim aynı değil ancak ramlerimiz aynı. eğer ramleri değiştirdiyseniz düzeldi mi söyleyebilir misiniz?
  3. A

anakartta herhangi bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım?

hocam temiz bir format attım format atarken oluşturulmuş tüm diskleri silip birincil diske kurdum ancak sorun duzelmedı
  4. A

firefox üzerinden instagram reels izliyorum mesela video içerisinde takılmalar oluyor. videoda mı diye kontrol ediyorum ancak sistemin takıldığını anlıyorum. aynı şekilde fifa 23 vs oynadığım zaman da takılmalar meydana geliyordu. ssd hızım normal ve sağlığım tam çıktı 1715626005 anakartım...
  5. A

anakartımda herhangi bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım? pcde takılmalar oluyor ve bu takılmaların anakarttan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak istiyorum
  6. A

masam sallanıyor pcye zarar verir mi?

yok hocam ama 3 4 aya yeni bir masa almayı düşünüyorum
  7. A

yok hocam o kadar şiddetli bir sallanma değil. cevabınız için teşekkür ederim
  8. A

kasa içi kablolamalara herhangi bir zarar verir mi peki?
  9. A

kablolardan kastınız nedir hocam biraz açabilir misiniz?
  10. A

masam klavyeden yazı yazdığımda veya kolumu masaya koyduğumda hafiften sallanıyor. bununla beraber monitör ve kasa da sallanıyor. bu sallanma kasamın içerisindeki bileşenlerime bir zarar verir mi veya monitörüme bir zarar verir mi?
  11. A

ben de öyle olabileceğini düşünüyorum ancak emin değilim hocam. pcyi aldığım günden beri herhangi bir bileşene yazılımsal veya donanımsal hata verdiğimi düşünmüyorum ki zaten kaç kez format atıp sıfırdan driver vs kurdum 1715543857 biraz forumlara baktım da goodram iyi markadır diyorlar...
  12. A

baktım hocam kalite modunda kullanıyorum varsayılan ayarlarda
  13. A

nereden yapacağım hocam anlatabilir misiniz
  14. A

1715542783 yük altında iken god of war açıktı ultra ayarlarda
  15. A

Bundan iki ay önce sinerji'den hazır bir sistem aldım. Sistemin özellikleri ise şöyle; MSI RTX 4060 VENTUS 2X RYZEN5 5500 B450M-A PRO MAX II KINGSTON 1TB M2 SSD GOODRAM 2*8 RAM MSI MAG FORGE M100A D60 KASA MSI 600W PSU GIGABYTE G24F-2 MONİTÖR Sorunuma tekrar gelecek olursam ise sistemi ilk...
Geri