merhabalar hocam. takılmaların videosunu atma şansınız var mı veya tarif edebilir misiniz? aynı sorunu ben de yaşıyorum sistemim aynı değil ancak ramlerimiz aynı. eğer ramleri değiştirdiyseniz düzeldi mi söyleyebilir misiniz?
firefox üzerinden instagram reels izliyorum mesela video içerisinde takılmalar oluyor. videoda mı diye kontrol ediyorum ancak sistemin takıldığını anlıyorum. aynı şekilde fifa 23 vs oynadığım zaman da takılmalar meydana geliyordu. ssd hızım normal ve sağlığım tam çıktı
1715626005
anakartım...
anakartımda herhangi bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım? pcde takılmalar oluyor ve bu takılmaların anakarttan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak istiyorum
masam klavyeden yazı yazdığımda veya kolumu masaya koyduğumda hafiften sallanıyor. bununla beraber monitör ve kasa da sallanıyor. bu sallanma kasamın içerisindeki bileşenlerime bir zarar verir mi veya monitörüme bir zarar verir mi?
ben de öyle olabileceğini düşünüyorum ancak emin değilim hocam. pcyi aldığım günden beri herhangi bir bileşene yazılımsal veya donanımsal hata verdiğimi düşünmüyorum ki zaten kaç kez format atıp sıfırdan driver vs kurdum
1715543857
biraz forumlara baktım da goodram iyi markadır diyorlar...
Bundan iki ay önce sinerji'den hazır bir sistem aldım. Sistemin özellikleri ise şöyle;
MSI RTX 4060 VENTUS 2X
RYZEN5 5500
B450M-A PRO MAX II
KINGSTON 1TB M2 SSD
GOODRAM 2*8 RAM
MSI MAG FORGE M100A D60 KASA
MSI 600W PSU
GIGABYTE G24F-2 MONİTÖR
Sorunuma tekrar gelecek olursam ise sistemi ilk...