arkadaşlar bir youtube kanalım var video montajlıyordum şu telif sebebimi yanıyosun fuat abi sahnesini filmden aldım sadece sesi duyulucak şekilde videoya ekledim diğer eklediğim şey lan siz kime şekil yapıorsunuz kime şekil yapıyorsunuz bölümünü ekledim telif sebebimi böyle şeyler
bana sürekli oluyor niyeyse oyunu aldım alalı adam gibi oynayamadım sürekli eşyalarım gitti
1609600659
beraber oynadığım arkadaşlarımda da hiç bu hata olmadı
dostum oyuna girince çıkış ekranı var sign out ona bas sonra tekrar giriş yap de ondan sonra şifreni gir telefon doğrulaması isteyecek doğrula onu ondan sonra düzelir bende de bufün oldu yaptım
oyunu güzelce oynuyorum sonra bir anda oyun donuyor ve şu hatayı veriyor lütfen yardımcı olun artık adam gibi oyunu oynamak istiyorum güzel loot yapıyorum ve bu hata yüzünden zevkim bölünüyor eşyalarım gidiyor
oynuyacak arkadaşımda yok benim sabah 2 gemi üzerime üzerime geldi aralarında kaldım
1609249415
ah bide oynayacak arkadaşım olsa
1609249456
ByAdowz nasıl sizce
o tür istesem alırdımda oyunda nickimi değiştirmek 25 lira onun için tek seferlik ve kaliteli bişe arıyorum
1609249233
böyle kaliteli şeyler lazım şimdi deniyorum
Herkese merhaba twitch de yayın açıyorum fakat mikrofonum çok kötü olduğu için sorunlar yaşıyorum aynı zamanda youtube ye de içerikler üreticeğim için bir mikrofon alma gereksinimi duydum bütçe 250 civari bir mikrofon arıyorum daha ucuz da olabilir ses kalitesi iyi olsun cızırtı olmasın istiyorum