adilcanbulat isimli üyenin son içerikleri

1. A

Youtube Telif ile acil yardım

çok teşekkür ederim kullanıyorum o zaman
  2. A

film sahnesi de olsa diğilmi
  3. A

arkadaşlar bir youtube kanalım var video montajlıyordum şu telif sebebimi yanıyosun fuat abi sahnesini filmden aldım sadece sesi duyulucak şekilde videoya ekledim diğer eklediğim şey lan siz kime şekil yapıorsunuz kime şekil yapıyorsunuz bölümünü ekledim telif sebebimi böyle şeyler
  4. A

Yardım Sea of thieves bir anda duruyor hata veriyor

bana sürekli oluyor niyeyse oyunu aldım alalı adam gibi oynayamadım sürekli eşyalarım gitti 1609600659 beraber oynadığım arkadaşlarımda da hiç bu hata olmadı
  5. A

arkadaşlar sea of thieves de hata alıyorum yardım edin

dostum oyuna girince çıkış ekranı var sign out ona bas sonra tekrar giriş yap de ondan sonra şifreni gir telefon doğrulaması isteyecek doğrula onu ondan sonra düzelir bende de bufün oldu yaptım
  6. A

Yardım Sea of thieves bir anda duruyor hata veriyor

oyunu güzelce oynuyorum sonra bir anda oyun donuyor ve şu hatayı veriyor lütfen yardımcı olun artık adam gibi oyunu oynamak istiyorum güzel loot yapıyorum ve bu hata yüzünden zevkim bölünüyor eşyalarım gidiyor
  7. A

sea of thievs hata alıyorum

oyun bi anda kapanıyor ve hata veriyor hata bu 1609336236 lütfen yardım edin
  8. A

Nickname önerisi

oynuyacak arkadaşımda yok benim sabah 2 gemi üzerime üzerime geldi aralarında kaldım 1609249415 ah bide oynayacak arkadaşım olsa 1609249456 ByAdowz nasıl sizce
  9. A

Nickname önerisi

o tür istesem alırdımda oyunda nickimi değiştirmek 25 lira onun için tek seferlik ve kaliteli bişe arıyorum 1609249233 böyle kaliteli şeyler lazım şimdi deniyorum
  10. A

Nickname önerisi

onu almışlar be ah ah şöyle vortex gibi adowz gibi isimler bulabilsem
  11. A

Nickname önerisi

dostum adımı dostum adımı da çalımşlar
  12. A

Nickname önerisi

:(
  13. A

Nickname önerisi

böyle kısa bi tarz arıyorum Vortex gibi
  14. A

Nickname önerisi

arkadaşlar sea of thieves oyniyacağım fakat dün geceden beri nick bulamadım lütfen yardım edin
  15. A

Mikrofon Önerisi istiyorum lütfen

Herkese merhaba twitch de yayın açıyorum fakat mikrofonum çok kötü olduğu için sorunlar yaşıyorum aynı zamanda youtube ye de içerikler üreticeğim için bir mikrofon alma gereksinimi duydum bütçe 250 civari bir mikrofon arıyorum daha ucuz da olabilir ses kalitesi iyi olsun cızırtı olmasın istiyorum
Geri