Bak night , senin yaşın kadar teknoloji ile uğraşmışlığım vardır benim. Anlamsız polemik yapma. Bulanık ppi değeri, kontrast değeri düşük, karartma yapmadan kullanılamayacak 100 inç bir cihaza o parayı vereceğine yarısı düzeyinde , güncel OLED panel ekran alınabilir diyorum hepsi bu. İnsanlara...
100 inç TV ile kıyaslayamazsın diyorum ben de , ister OLED al ister düz LED, asıl senin anlaman mı kısıtlı? 100 inç TV de ppi değeri projeksiyon cihazını katlar. Uzatma daha da.
Mavi LED'in daha geniş bir öyküsünü şu belgeselde izleyebilirsin :
Mavi LED’i Yapmak Neden Neredeyse İmkânsızdı
1782412360
100 inç projeksiyonda her piksel OLED pikseli gibi tekil mi? Küçücük "frame" den o da tam 4K mı tartışılır , projekte ediyor işte duvara. 1400$ a 55 inç, biraz daha...
Ben biraz teknoloji alanında fosil sayılırım çocuklar. 2000'lerin başında daha tüplü tv ler varken projeksiyon almıştım. Dönemi itibariyle güzel cihazlardı. Ancak sonrasında LCD , LED tv ler çıkınca hiçbir anlamı kalmadı. Bozuldu gitti zaten (o zamanlar lamba ömrü vardı onların, lamba ömrünü...
Görüyor ve artırıyorum, fosil olduğumuz ortaya çıksın 😹😹. Bir de 3 taksit yaptırmışım, dolar kuru 1,23 , yani 58.3 dolar, dolar enflasyonuna göre de şimdi 89$, adamların parası sağlam!
Bunları feyk olabilir, almayın. Kapasite yüksek gösterir, ancak tam veri yazdığınızda sahte çıkabilir. Hatta içinde gerçek ssd yerine sdcard->sata dönüştürücü bile olabilir.