Görüyor ve artırıyorum, fosil olduğumuz ortaya çıksın 😹😹. Bir de 3 taksit yaptırmışım, dolar kuru 1,23 , yani 58.3 dolar, dolar enflasyonuna göre de şimdi 89$, adamların parası sağlam!
Bunları feyk olabilir, almayın. Kapasite yüksek gösterir, ancak tam veri yazdığınızda sahte çıkabilir. Hatta içinde gerçek ssd yerine sdcard->sata dönüştürücü bile olabilir.
Aman usb 2.0 almayın artık, 20 daha fazla verip şunu alın . Yazma hızı düşük olsa bile en azından yeni çiplerin okuma hızı yüksektir.
EDİT: Evet yorumlara göre 133 ile okuyor 40 ile yazıyor. Gayet güzel.
Kasa güzel, niye laf ediyorsunuz ki? mATX formatta ufak şirin bir şey. Ryzen 7600 sistemi buna aktardım. Fanları 'hafif' sesli olduğu için molex uzatma ile 12v ve 5v hattı üstünden 7v ile besliyorum sesleri azaldı.
12 Ağustosta , trendyol satıcılı 3460 'a almışım. Unutmadan bu diski alanlar mutlaka Samsung Magician yükleyip, son yazılıma güncellesinler. Gerçi yeni gelenler günceldir ama, arada eskide kalanlar olabilir.
Aslında 7950x3D almıştım ancak, 7950x ile değiştirdim iade edip. Zırnık OC potansiyeli yoktu. Bir de tek CCD'ye koymuş 3D cache (CCD0) saçma sapan hibrit bir yapı olmuştu. CCD0 taş çatlasa 5200 yaparken CCD1 5700'lere çıkıyordu. L3 önbellekten yararlanan uygulamalar CCD0'da, hızdan yararlananlar...