adiltemel isimli üyenin son içerikleri

1. adiltemel

🔥İndirim Viewsonic X2 -4k HDR Çözünürlüklü Projeksiyon Cihazı 61.999,00 TL

Bak night , senin yaşın kadar teknoloji ile uğraşmışlığım vardır benim. Anlamsız polemik yapma. Bulanık ppi değeri, kontrast değeri düşük, karartma yapmadan kullanılamayacak 100 inç bir cihaza o parayı vereceğine yarısı düzeyinde , güncel OLED panel ekran alınabilir diyorum hepsi bu. İnsanlara...
  2. adiltemel

100 inç TV ile kıyaslayamazsın diyorum ben de , ister OLED al ister düz LED, asıl senin anlaman mı kısıtlı? 100 inç TV de ppi değeri projeksiyon cihazını katlar. Uzatma daha da.
  3. adiltemel

İşte 100 inç demen saçma zaten dikkat edersen. Kıyaslanamayacak bir durum.
  4. adiltemel

Mavi LED'in daha geniş bir öyküsünü şu belgeselde izleyebilirsin : Mavi LED’i Yapmak Neden Neredeyse İmkânsızdı 1782412360 100 inç projeksiyonda her piksel OLED pikseli gibi tekil mi? Küçücük "frame" den o da tam 4K mı tartışılır , projekte ediyor işte duvara. 1400$ a 55 inç, biraz daha...
  5. adiltemel

Ben biraz teknoloji alanında fosil sayılırım çocuklar. 2000'lerin başında daha tüplü tv ler varken projeksiyon almıştım. Dönemi itibariyle güzel cihazlardı. Ancak sonrasında LCD , LED tv ler çıkınca hiçbir anlamı kalmadı. Bozuldu gitti zaten (o zamanlar lamba ömrü vardı onların, lamba ömrünü...
  6. adiltemel

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge 512 GB - 54 bin TL

S25 varken Ultra varken bu cihaz bir tek bana mı anlamsız geliyor? Zaten pek tutmamıştı da bir ara baya indirim yapmıştı Samsung, şu an da öyle gerçi.
  7. adiltemel

❌İndirim Bitti! 2 TB M2 SSD 8.741 TL (Soğutuculu - 2GB Dramli - 7415/6800 - Gen4)

Görüyor ve artırıyorum, fosil olduğumuz ortaya çıksın 😹😹. Bir de 3 taksit yaptırmışım, dolar kuru 1,23 , yani 58.3 dolar, dolar enflasyonuna göre de şimdi 89$, adamların parası sağlam!
  8. adiltemel

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Siz saldırın bakalım güzel indirimler var. Bu gaming gecesi sayfası, Chrome'da neden bu kadar yükleniyor işlemciye? Aloo İncehesap sesim geliyor mu? 😅
  9. adiltemel

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

İyizico + parolapara ile 10 TL ye geldi , köfteler sizi! 😂
  10. adiltemel

Raijintek ELEOS 12 DUO ARGB HAVA SOĞUTMA 1049 TL

Paylaşımdaki ürün düşük kalır, Thermalright Peerless Assassin al.
  11. adiltemel

🔥İndirim Arctic Freezer 36 A-RGB - İşlemci Soğutucusu 1250TL

6 ısı borulu çift kule soğutucu ile tek kule 4 ısı boruluyu kıyaslamak haksızlık olur zaten. Peerless iyidir.
  12. adiltemel

🔥İndirim Vatan Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim Müthiş Kasım

Tek bir bağlantı koysan yeterliydi oysa, Vatan Bilgisayar secili-bilgisayar-parcalarinda-yuzde20-indirim Zahmet etmişsin baya, eline sağlık.
  13. adiltemel

🔥İndirim KODAK X120 SSD 512gb 365tl vergisiz 540 mb/sn

Bunları feyk olabilir, almayın. Kapasite yüksek gösterir, ancak tam veri yazdığınızda sahte çıkabilir. Hatta içinde gerçek ssd yerine sdcard->sata dönüştürücü bile olabilir.
Geri