Wibyle eski sitelere ulaşmak çok daha kolay oluyor beni şaşırt derseniz eski veya unutulmuş veya unutulmaya yüz tutmuş eski inetrnet sitelerini bulabilir keşfedebilirsiniz bu siteyi tanıtan türkçe bir kaynak bulamadım yazıyım dedim ..
Hootspot 95 derece iken Gpu sıcaklığı 60 derece bana bu durum anormal 1 sene falan oldu kartı alalı bu durum asus dualler için normal mi çünkü 6 ay öncede 4 5 derece daha düşüktü diye hatırlıyorum ..
daha önce cyberpunk 2077 oynarken olmuştu ama o zaman driver kaynaklıydı oyun güncellemesi bunun içindi gta 5 de yusuf adlı karakter için yapılmış skini kullanmak istediğimde gene ray tracing açıksa çöküyordu o da driver güncellemesi ile düzeldi hatta ray taracing performansı arttı kartın ama...
bu şu demek artık sadece sürücü için hata düzeltmeleri olucak yeni çıkan oyunlarda ciddi fps sıkıntıları olucak ve vulkana ile çalılşan yeni çıkan oyunlarda ciddi fps düşüleri olucak ayrıca en son çıkan rdna 2 gpu rx 6750 gre idi o gpu 2023 yılında çıktı ve sadece 2 yıllık bir kart olarak kaldı...
ne yaparsam yapıyım düzelmiyor donananımda sorun olsa vulkan apisi düzgün çalışmaz diye düşünüyorum yinede donanımlarımı teste soktum sıkıntı çıkmadı ekran kartım rx 7800 xt
bu takılmalar şöyle oluyor
normel fps düşmezken yüzde bir fps düşüyor eskiden 5 10 fps kadar düşerken bazı youtubedaki...