Adisoya isimli üyenin son içerikleri

1. A

Wiby eski siteleri keşfetmek için bir araç

Wibyle eski sitelere ulaşmak çok daha kolay oluyor beni şaşırt derseniz eski veya unutulmuş veya unutulmaya yüz tutmuş eski inetrnet sitelerini bulabilir keşfedebilirsiniz bu siteyi tanıtan türkçe bir kaynak bulamadım yazıyım dedim ..
  2. A

Öneri Death Stranding 'Internal system error occured' hatası veriyor çözümü

Çözümü Disk temizlemeden directx 12 shader önbelleğini silmek amd gpularda da Amd adrelalin adition uygulamasından shader cacheyi temizlemek Amd gpularda da disk temizlemeden directx 12 shader önbelleği temizlenmeli bence ben böyle çözdüm
  3. A

Yardım Asus Dual Rx 7800 xt Ekran Kartı Hotspot 90 ile 95 Derece Arası

Bazı oyunlarda 92 dereceyi hiç geçmiyor mesela Rdr 2
  4. A

Yardım Asus Dual Rx 7800 xt Ekran Kartı Hotspot 90 ile 95 Derece Arası

Hootspot 95 derece iken Gpu sıcaklığı 60 derece bana bu durum anormal 1 sene falan oldu kartı alalı bu durum asus dualler için normal mi çünkü 6 ay öncede 4 5 derece daha düşüktü diye hatırlıyorum ..
  5. A

PC için Oyun Önerisi

Dispatch dene tek gecede dizi gibi bitirirsin
  6. A

Çözüldü✓ Rx 7800 xt 1080 pi de %100 yüz çalışmıyor

Driver update ile çözüldü dead Söve remake de zaten normalde de stop yoyormuş oyun bozulmuş
  7. A

Yardım KSP oynarken rx 7800 xt kartım 1 2 saatlik oyundan sonra çöküyor

söylemeyi unutmuşum igpu açık acaba onu mu anlık aktif etti rx 7800 xt de crossfire yok o da driverı buga sokmuş olabilir mi
  8. A

Yardım KSP oynarken rx 7800 xt kartım 1 2 saatlik oyundan sonra çöküyor

daha önce cyberpunk 2077 oynarken olmuştu ama o zaman driver kaynaklıydı oyun güncellemesi bunun içindi gta 5 de yusuf adlı karakter için yapılmış skini kullanmak istediğimde gene ray tracing açıksa çöküyordu o da driver güncellemesi ile düzeldi hatta ray taracing performansı arttı kartın ama...
  9. A

Rtx 3060 12 gb mi rtx 5050 mi 8 gb +

Güncel teknoloji daha iyidir
  10. A

Amd rdna 1 ve rdna 2 (rx 5000 ve rx 6000) sürücü bazında oyun desteği kesildi

malesef haberi yeni duymanın heyacanı ile baya kelime hatası yapmışın affedin
  11. A

Amd rdna 1 ve rdna 2 (rx 5000 ve rx 6000) sürücü bazında oyun desteği kesildi

bu şu demek artık sadece sürücü için hata düzeltmeleri olucak yeni çıkan oyunlarda ciddi fps sıkıntıları olucak ve vulkana ile çalılşan yeni çıkan oyunlarda ciddi fps düşüleri olucak ayrıca en son çıkan rdna 2 gpu rx 6750 gre idi o gpu 2023 yılında çıktı ve sadece 2 yıllık bir kart olarak kaldı...
  12. A

Vulkan apisi kullanan oyunlar fps drop yok dricetx de var

ne yaparsam yapıyım düzelmiyor donananımda sorun olsa vulkan apisi düzgün çalışmaz diye düşünüyorum yinede donanımlarımı teste soktum sıkıntı çıkmadı ekran kartım rx 7800 xt bu takılmalar şöyle oluyor normel fps düşmezken yüzde bir fps düşüyor eskiden 5 10 fps kadar düşerken bazı youtubedaki...
  13. A

Çözüldü✓ Rx 7800 xt 1080 pi de %100 yüz çalışmıyor

Rx 7800 xt 1080 pi de %100 yüz çalışmıyor işlemcimle dar boğaz oluyor rsr 2k da bu yüzden epektif çalışımıyor
  14. A

7800XT furmark testi normal mi?

Bende 1080p de 320 ile 330 arası verdi
  15. A

Ryzen 5 7600 RX 7800xt OC bilgisayar alınır mı ? Isınma başıma dert açar mı ?

Kusura bakmayın PC hocasının RX 7800 xt hazır sistemini aldım 2 hafta sonra döndüğüm için kusura bakmayın ..
Geri