Dostlar kasa o kadar iyi ki öndeki 3 fan rahatlıkla yetiyo merak etmeyin ben üste de 3 adet fan aldım görüntüsü güzel olsun diye canavar gibi oldu fanlar yetiyo mu diye kafanızda şüphe olmasın yani. içi çok geniş en büyük parçaları koyun 4 fanlı ekran kartı olsa o bile sığar yani gemi gibi kasa
Hocam atıyorum salı barfiks cumartesi pulldown yapcaksın ve emin ol bunların hepsi bilimsel olarak en cok etki eden hareketler ama tabi yine sen bilirsin leg day benim diz sorunum oldugu için öyle onu kendine göre ayarlayabilirsin ama üst vücut hareketlerinin hepsi vücudun ihtiyacı olan kadar...
2-2.5 yıldır kullanıyorum ölü pixel vs hiç bir şey yok tertemiz ilk günkü performansında kullanıyorum. Önerim movie moduna alıp picture quality seçmenizdir öyle kullanıyorum renkler daha güzel gözüküyor.
Merak etme direkt al su ile tadı çok güzel oluyo 5 kutu aldım %15 promosyon ile al kaçırma bence
1734535060
Dolandırıcı değiller en azından 25 gram protein diyorlar 18 gram zar zor çıkıyo bazılarında proteinocean en azından dürüst 5 kutu aldım 21 ine kadar bitmezse 2 kutu daha alcam
Aldım ben geçen aylarda yine bu fiyata kokusu fresh ama hızlı geçiyor, torpido için bakım sütü iyi hem de güzel kokuyor. Silecek suyunu doldurdum iş görür yaz için. Lastik ve jant parlatıcısı işe yaramaz. Şampuan fena değil cila var mı yok mu belli değil. 10 üzerinden 6.5 veririm. Bezi çok ince...
Mesela alıp yanına ayriyeten bi monitör alsak daha iyi olmaz mı 15inch ekranla oynamak keyif verceni sanmıyorum zaten içindeki ana parçalar güçlü en azından 4060 var