adofviski isimli üyenin son içerikleri

1. A

Keenetic KN-2112 Exsta Dsl İyi Midir?

Hayır yaşamadım on numara modem
  2. A

Keenetic KN-2112 Exsta Dsl İyi Midir?

Arkadaşlar bu modemi aldım herkes iyi diyor vlorantta veya herhangi başka oyunlarda ping kopma vs sorunlar yaşarmıyımi Altyapım 62 mgps vdsl destekliyor https://www.teknosa.com/keenetic-kn211201tr-gigabit-extra-dsl-ac1200-mesh-wifi-5-dualband-mumimo-vdsl2adsl2-modem-p-785230375
  3. A

Çözüldü✓ AULA F75 NASIL ŞARJ EDİLİR?

Tamam hallettım sarj oluyor artık farklı usb gırısıne taktım ondekıne oldu
  4. A

Valla helal olsun büyük ıhtımal port kaynaklı kasanın önüne aldım bakalım bırde öyle denıcem 1739141909 Benim sorunum valorantta oynarken birden tuş basmıuor veya basılı kalıyor yana kayıyor karakterım USB arkada bekım hepsi aksesuarlarımın o yüzden dıye düşünüyorum kasanın ustundekı USB’ye...
  5. A

Knk benimde hepsi yeşil yanıyor sorun galiba portta kasanın on tarafındakı USB kısmına taktım bakalım yine sorun olacak mı valorantta birden tuş basmıuor bazen o yüzden şarj mı yok dedım sureklı
  6. A

Kabloluda sorun yok port değiştir dediler başka yere tak dediler onu deneyeceğim 1739141605 Hepsi yeşil yanıyor port değiştirip öyle yapacağım bakalım
  7. A

Debounce 2 yaptım port nedir onu nasıl yapılan farklı portta dene yazmışsın
  8. A

1739140549 USB sini kasaya taktım fon+b kambinasyonu yapınca böyle yeşil ışıklar yanıyor 1739140642 Kabloyu çıkartıyorum USB’sini kasaya takıyorum klavyeyi 2.4 alıyorum oyun oynarken birden tuş basmıuor birşeyler oluuor sanki şarj bitiyor gibi 1739140695 1739140730 Bak reis yaptım usb de...
  9. A

Arkadaşlar salağa anlatır gibi anlatırsanız çok memnun olurum bu klavyeyi bir türlü şarj edemiyorum ediyorum sonra 1 saat oynatıp yine sapıtıyor acaba mousenin şeyiyle mi sinyalleri çakışıyor ikiside aynı kasaya bağlı çünkü lütfen biri söylesin
  10. A

Bu sistem alınır mı?

tamam teşekkür ederim
  11. A

Bu sistem alınır mı?

Bu 23 bin tl rx 6600 lü sistem sıfır varmı 15e
  12. A

Bu sistem alınır mı?

sıfır olarak 17 bin aşağısında yok
  13. A

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar bu sistem bu para eder mi veya max ne kadar verilir bütün aksesuarlar da dahil https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-1-aylik-rx-6600-ryzen-5-5600-lu-sistem-1193540195/detay/
  14. A

Monster V8 MOUSE STOK NE ZAMAN YENİLENİR

Seni şakamatik seni yaptın yine günlük rutin şakanı
  15. A

Monster V8 MOUSE STOK NE ZAMAN YENİLENİR

Arkadaşlar 1 haftadır stokları takip ediyorum ama yenilenmiyor yenilenecek diyorlar ama yok yani sizce kaç hafta da bu ürünlerin stokları geliyor
Geri