Adoni$ isimli üyenin son içerikleri

1. Adoni$

Ekran kartı CUDA sorunu

Evet öyle bir ayar sekmesi var ekran kartım seçili olmuyor ben ekran kartımı seçiyorum ayar sekmesini kapattığımda tekrar seçili olmayan hale geliyor, bu yüzden kaydet butonu vs aradım fakat öyle bir buton da bulamadım.
  2. Adoni$

Ekran kartı CUDA sorunu

Merhabalar Cinema4D programı öğreniyorum ve bunun için gerekli olan bir plugin yükledim fakat plugini çalıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Ekran kartım Nvidia GTX1650 sildim tekrar yükledim ve aynı sorunu tekrar yaşıyorum programı öğrenmek için çeşitli kurslar satın aldım fakat bu hatadan...
  3. Adoni$

Cinema4D Octane Render Hatası

Merhabalar, Cinema4D programına Octane Render plugini kurdum fakat plugini kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Ekran kartım Nvidia GTX1650 Cuda destekli plugin ayarlarında ekran kartımı seçtiğimde bile bu hatayı alıyorum. Programı öğrenmek için çeşitli kurslar satın aldım fakat bu hata...
  4. Adoni$

Uygulamaya fazla işlemci gücü verme

iyi günler herkese kendim video editörlük yapıyorum.render alırken uygulamada %30 işlemci kullanıyor pc. ben bunu daha fazla kullanıp daha hızlı render almak istiyorum. acaba programa daha fazla işlemci gücü verebilir miyim? Oluyorsa nasıl yapabilirim?
  5. Adoni$

Ailemi ikna etmem gerek

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Yakın zamanda oyuncu laptopu almıştım. Fakat aklımda hep 2060 lı bir pc vardı. Ailem okulum için laptop aldı fakat kendim evde editör işi ile uğraştığım için ve o fiyata daha üstün özellikte bilgisayar alabileceğimi bildiğim için kasa türüne geçmek...
  6. Adoni$

Yardım Monster Abra A5 v15.2.1 BF5 Ekran kartı sorunu

onun sebebini çoğu kişi yaşıyor aynı model laptoba sahibim bende de aynı sorun var arkadaşımda excalibur bulunmakta oda aynı sorun mu denir bilemem bu olaya dahil oluyor.
  7. Adoni$

Monster abra a5 nası

abra a5 v15.2.1 kullanıyorum gayet de rahat cidden her türlü oyunu oynuyorum artı olarak 3 boyutlu render vs çok işimi görüyor. Şiddetle tavsiye ediyorum
  8. Adoni$

Yayın için laptop

kendim de aynı tür işlemler artı olarak render alıyorum monster abra a5 v15.2.1 8gb ram ekleyerek al krallar gibi rahat edersin kendimden biliyorum iyi geceler :)
Geri