GAMEPOWER KYRUSE 7.1 VIRTUAL İLK İZLENİM
Daha önce GamePower Mei modelini kullanmış biri olarak yeni aldığım sistemde kullanmak üzere gerekli araştırmalardan sonra
GamePower Kyruse modelini satın aldım bugün elime ulaştı almayı düşünen varsa diye bir kaç ilk izlenimimden bahsetmek istiyorum...
Nerde yanlış yapmışım :(
Teşekkür ederim hocam sağ olasın dediğim gibi maaşı bekledim maaş yatmadan tam 1 saat önce hatta 50 dakika önce 1000 ₺ zam yaptılar :(
GamingGen de bulunan PCH GG8 Sistemine +1 ram ekleyerek 32 gb tamamladım. Psu 650w idi 750w upgrade ettirdim. Soğutucu alacağım 1 ay içerisinde onun haricinde yorumlar mısınız ? Sistemi almama 1 saat kala 1000 ₺ zam uygulandı maalesef yetişemedim.
Yeni sistem aldım dün gece İnceHesap gaming gecesinden GamePower Kyrus aldım 1000 ₺ ye düşmüştü. Şuan 1150-1250 arası bulunabilir mikrofonu çok iyi olduğu söyleniyor tavsiye ederim.
Bütçem 7k 27 inç 2K IPS bi monitör buldum kullanılmamış satıyor bir arkadaş 7k fiyat çekti onu almak istiyorum sıfırları 8800 şuan en düşük 1 ms mprt yazıyor gtg kaç bilmiyorum
1709305327
.
Alacak olduğum monitör 1 MS (MPRT) Olarak gözükmektedir. Bu nedir, ne işe yara,r iyi midir, kötü müdür, almalı mıyım yoksa almamalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.