adoxxl isimli üyenin son içerikleri

1. adoxxl

Aldığım sistemi yorumlar mısınız ?

Çok teşekkür ederim hocam sağ olasın
  2. adoxxl

GamePower Kyruse İlk İzlenim

GAMEPOWER KYRUSE 7.1 VIRTUAL İLK İZLENİM Daha önce GamePower Mei modelini kullanmış biri olarak yeni aldığım sistemde kullanmak üzere gerekli araştırmalardan sonra GamePower Kyruse modelini satın aldım bugün elime ulaştı almayı düşünen varsa diye bir kaç ilk izlenimimden bahsetmek istiyorum...
  3. adoxxl

Çok teşekkür ederim hocam geldi bugün sistem tertemiz fakat test edemedim henüz monitörüm gelmedi
  4. adoxxl

Ram 1 tane daha ekledim 2x16 olarak aldım hocam belirtmiştim yukarda teşekkür ederim
  5. adoxxl

Çözüldü✓ Bu Toplama PC nasıl Rust nasıl oynarım

Gaminggenden aldım 33.2k ya geldi düşünürsen amd ekran kartlı sistem bu attığından çok daha performans alırsın
  6. adoxxl

1200 ₺ ye Klavye Önerisi

Klavye alacağım Bütçem 1200 ₺ ne önerirsiniz ? Yıllarca Logitech G213 Kullandım bozulsa da aynısını aldım mekanik korkutuyor biraz. Her türlü tavsiyeye açığım Blue Switch hariç.
  7. adoxxl

cherry hakkındaki düşünceleriniz?

Param olsa direkt Tiggo 8 pro alırım net
  8. adoxxl

Nerde yanlış yapmışım :( Teşekkür ederim hocam sağ olasın dediğim gibi maaşı bekledim maaş yatmadan tam 1 saat önce hatta 50 dakika önce 1000 ₺ zam yaptılar :(
  9. adoxxl

GamingGen de bulunan PCH GG8 Sistemine +1 ram ekleyerek 32 gb tamamladım. Psu 650w idi 750w upgrade ettirdim. Soğutucu alacağım 1 ay içerisinde onun haricinde yorumlar mısınız ? Sistemi almama 1 saat kala 1000 ₺ zam uygulandı maalesef yetişemedim.
  10. adoxxl

Bilgisayar parçaları uyumlu mu?

İşlemci düşebilir eğer fiyatı arttırmak istemiyorum dersen. Fakat ekran kartını yükseltmen daha tatlı olabilir tabi.
  11. adoxxl

kulaklık önerebilir misiniz

Yeni sistem aldım dün gece İnceHesap gaming gecesinden GamePower Kyrus aldım 1000 ₺ ye düşmüştü. Şuan 1150-1250 arası bulunabilir mikrofonu çok iyi olduğu söyleniyor tavsiye ederim.
  12. adoxxl

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

MSI 27' 2K IPS Monitöe alınır mı ? kaça düşerse alınır iyi midir
  13. adoxxl

1 MS MPRT Nedir ? Sıkıntıya Sokar mı ?

Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1ms WQHD Marka model bu şekil hocam
  14. adoxxl

Bütçem 7k 27 inç 2K IPS bi monitör buldum kullanılmamış satıyor bir arkadaş 7k fiyat çekti onu almak istiyorum sıfırları 8800 şuan en düşük 1 ms mprt yazıyor gtg kaç bilmiyorum 1709305327 .
  15. adoxxl

Alacak olduğum monitör 1 MS (MPRT) Olarak gözükmektedir. Bu nedir, ne işe yara,r iyi midir, kötü müdür, almalı mıyım yoksa almamalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Geri