AdRaSa isimli üyenin son içerikleri

1. A

Xbox 9. Nesil Gamepad drift sorunu

Doğrudur ups ile çalışıyorlardı sanırım. E postana gelen kodla ups'in sitesinden teslim almaları için işlem yapıyordun ups gelip alıyor bir kaç gün içinde yenisini gönderiyorlar 1 hafta sürmemişti bende
  2. A

Seri numarasının yazdığı fotoğrafı kaldır ne olur ne olmaz da emin olamadım 2022 de göndermiştim de edit: kontrol çubuğu olabilir diye düşünüyorum da bulamadım geçmiş taleplerden
  3. A

Microsoft hesabında cihazlarına ekle pil yerindeki barkodla garantisi devam ediyorsa hemen gönder sıfırıyla değişirler
  4. A

Plastation vs xbox mantıklı

Xbox android ps ios gibi düşün. İkinci el de satma derdin olmaz ps alırsan. Bunu xbox sahibi olarak söylüyorum. 2027 temmuza kadar gamepass sonrasını düşünmüyorum artık yenilemem satabilirsem ps'e geçerim bende.
  5. A

❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız AirFryer 1211TL'ye Düştü!🔥🔥

2022 temmuzda siyahını 2.700'e almıştım, bugün 1.086 TL'ye gelince kupon ile beraber kırmızısından dayanamadım aldım. Çok severek kullanıyorum, diğeri bozulmazsa en kötü birine giderken ev hediyesi olarak bile götürülebilir.
  6. A

Cs2 mouse makrosu ban sebebi mi ?

Sağlam envanteri olan arkadaşım makrodan ban yedi.
  7. A

🔥İndirim Giyim Zara, Bershka, Pull&Bear indirime girecek ürünler belli oldu!

Zara 4 tane kısa kollu gömlek aldık durduk yere 690'dan, teşekkürler paylaşım için.
  8. A

Finansman sağlayan şirketlerle araba alınır mı?

Ben eylülün sonunda fuzulev'e başladım. Şubat ödemesini tamamlayınca en geç martın ilk haftası aracı alabiliyorum. 700.000 TL için 200 bin peşin verdim, 49'du yanlış hatırlamıyorsam operasyon ücreti verdim. Kurasız sistem benimki, başvurduğun ücretin yüzde 45'ydi sanırım ona ulaştığın zaman...
  9. A

Anakart değiştirmeden sistem güncellemesi

Herkese selamlar öncelikle. Direk konuya geçeyim hikayeli oyunlar kolay kolay oynamıyorum Cs 2 oynuyorum genelde, fps oynuyorum sadece diyebilirim. Hikayeli oyunlar için Series X kullanıyorum. Bilgisayarı 2022 mart ayında toplamıştım sanırım. Ara ara performans düşüklüğü hissettiğimden sistemi...
  10. A

max 2k krampon önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJV2D4Q8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1 Siyahını 1.600'e aldım ama prof oynayacaksan 2k falan çok düşük fiyat kalır iyi bir şey istiyorsan
  11. A

🔥İndirim Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat) 18.500 tl

Satıcı Esse teknoloji, amazon lojistik getiriyor sadece. Satıcı araştırmadan almayın
  12. A

600-700k otomatik araç önerisi

Auris'de olur yaris'de olur. Arkadaşım 2 3 yıl önce temiz bir yaris buldu manuel. Araç hem yakıt cimrisi hem de bakım hariç masraf çıkarmadı. Yenge kullanacaksa hele yaris daha iyi olur bence. Neredeyse her yere sığıyor araç. O teknik kısımlar hakkında benimde bilgim yok maalesef.
  13. A

600-700k otomatik araç önerisi

Bu bütçelerde otomatik modeller için toyota honda harici bakmamak lazım diye düşünüyorum. Boş yorumcuları da fazla sallama ötsünler, ince eleyip sıkı dokumak lazım araç işi sıkıntılı iş geri dönüşü zor olur.
  14. A

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

Geleceği düşünerek şuan kullandığım 11400F ve msi forge 100r kasa için alayım dedim ama sığacağı çok aklıma yatmadı
  15. A

GAMING-DUAL7800XT alınır mı??

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum aslında. İşlemci soğutucu Assassin spirit - Ram 32 gb - ssd 1 tb Bunları özelleştirince 41.215 TL'ye çıkıyor. Mantıklı oluyor mu böyle yapınca. Arkadaşta muhtemelen sitede vade farksız 6 taksit imkanı olduğu için tercih etti bende o yüzden buradan bakıyorum...
Geri