Accent blue vardı sattım. Fazla borca girmeden kelepir bir model yükseltme yapacaktım 23 model full paket clio tarzı gibi satmak isteyince hızlı gidecek bir şey bakıyordum. Sonra birden "bi daha mı bu yaşıma geleceğim" diyerek 2016 A180D aldım. Belki de hayatımda verdiğim en iyi kararlardan...
Herkese iyi günler, 11:22’de sipariş verdiğim trident Z5 6400 16x2 teslim edildi. Ancak amd işlemcili sistem toplama planım var ileriye dönük, uyum konusunda net bir bilgi bulamadım. Anakart zaten belirsizde, aşağı yukarı 7800x3D ya da 9800x3D ile tam uyumlu çalışır mı?
Anlamadım. Denemediğim yöntem kalmadı, aynı flash ile eski pc formatladım ama bunda bir türlü tamamlayamadım. Masaüstünü göremedim bir türlü ilerliyor ilerliyor, sinyal kesiliyor ekrana görüntü gelmiyor. Görüntü geri geliyor bu sefer baştan başlıyor. Ekran kartı yerine oturdu, kablolar oturdu...
Ben iade edicem ya da kıracağım birazdan. Akşamdan beri yüklemeyi yapamadım bir türlü denemediğim yöntem kalmadı. Kurulumu bitiremedim hala ekran siyaha gidip gidip geliyor başa dönüyor. Soğudum yemin ediyorum, hdmi - display port - anakart hdmi her yeri denedim olmuyor.yarın işten geldiğimde...
Benim için yeterli o kadar fark vermeme gerek olmadığını düşündüm. Araçta aldım onunda ödemeleri var yoksa aradaki fiyat farkına bakmadan alırdım. Tekrardan hayırlı olsun. Bana teslim edildi bugün birazdan kurulum yapacağım
Daha iyisini göremezsem stok bitmezse alacağım. Axess'e de 9 taksit iyi olmuş, tam da pc de sıkıntı çıkmaya başlamışken iyi olacak
Bende aldım hayırlı olsun.
1.6 dizel accent blue 7 ileri kendimde kullanıyorum yakın zamanda satıp model yükselteceğim. Az yakar çok kaçar, alırken şanzımana vs iyi baktırırsan kolay kolay sanayiye uğratmaz
Doğrudur ups ile çalışıyorlardı sanırım. E postana gelen kodla ups'in sitesinden teslim almaları için işlem yapıyordun ups gelip alıyor bir kaç gün içinde yenisini gönderiyorlar 1 hafta sürmemişti bende
Seri numarasının yazdığı fotoğrafı kaldır ne olur ne olmaz da emin olamadım 2022 de göndermiştim de
edit: kontrol çubuğu olabilir diye düşünüyorum da bulamadım geçmiş taleplerden