kankam çok teşekkür ederim halihazırda güncelleme yoktu fakat manuel olarak denetledim tarayıcı kendini güncelledi ve sorunum çözüldü kaç gündür erişim sağlayamıyordum
Twitch hesabıma opera üzerinden giriş yapamıyorum ve
Bir hata oldu.
Lütfen tekrar deneyin. bu uyarıyı alıyorum pek çok şey denememe rağmen düzeltemedim aynı opera tarayıcısından gizli sekme kullanarak giriş yapabiliyorum chrome olsun edge olsun her tarayıcıdan giriyor fakat operadan giriş...
oynarken en çok zevk aldığın şampiyonu mainlemesin dostum milletin fikrinin önemi yok sen oynayıp sen zevk alıcaksın bana soracak olursan tek bi şampiyon oynamanı önermem ne kadar geniş şampiyon havuzun olursa o kadar başarılı olursun
teşekkür ederim kardeşim amd cleanup utiltyi kullanıyorum o zaman herhangi bir problem çıkmaz dimi sadece ekran kartı sürücüsünü kaldırır ses drivarları falan bozulmaz ?
1646312660
bir de
Adrenalin 22.2.3 Optional ve Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL) diye 2 sürüm var hangisini yüklemeliyim
Radeon software uygulaması yüklü fakat güncelleme kısmı bozuldu ve günlerdir güncelleme gelmiyor var olan uygulamayı hiç silmeden siteden tekrar indirsem herhangi bi problem çıkarmı yoksa güncellenip yenisi eskisi yerinemi geçer ?
Arkadaşlar amd radeon software uygulaması sanırım windows update nedeniyle bozuldu güncelleme kısmı gözükmüyor programın içinde bu yüzden sadece programı silip yüklemeye karar verdim bunun için denetim masası program kaldırımı kullanmalıyım yoksa amdnin uygulaması amd cleanup utiltyimi...
hocam ddu ya gerek varmı amdnin program files dosyalarında amdcleanuputilty.exe diye program var onun ile silip hemen geri yüklesem düzelmezmi ekran kartı driveri değişecekmi yeni yüklediğimde aynı program değilmi
Arkadaşlar uygulama düzgün çalışmadığı için denetim masasından silip yeniden sitesinden yükleyeceğim çünkü bazı şeyler yok oldu uygulamayı sildikten sonra geri yüklerken herhangi bi sorun çıkarmı ekranın gitmesi vs. gibi hemen geri yükleyeceğim ama sildikten sonra problem çıkarmı ondan korkuyorum
kanka tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakma ddu kullandınmı yoksa direk silip geri mi yükledin denetim masasından silip yüklesem işe yararmı yoksa ddu şartmı @xZHawkEye
Arkadaşlar aylardır amd radeon software güncelleme gelmiyor ünlem çıkıyor giriyorum ama boş sayfaya atıyor güncelleme kısımları yok oldu eskiden vardı başka bi konuda bi kaç kişinin daha başına gelmiş baktım fakat kesin bi çözüm bulamadım başına gelip te yardımcı olabilecek varmı şimdi denetim...
bendede fps 144e sabit ama 144ten 120 110a düştüğünde bile 30 fps oynuyormuşum gibi bir etki yapıyor 120ye sabitlemeyi denedim bu sefer daha çok arttı
1626343561
yapıp deniyorum şimdi sonuçları yazarım bende az kalsın radeon ayarlarından yapıyordum sen böyle yazınca oyun içinde açtım...