Adrn isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

27k ya 5060ti 16gb aldım :/
  2. A

Topladığım Sistem İyi mi?

hocam gen 3 olması çok sorun mu? 1 yıl sonra yine ssd alacağım o zaman kadar gen 3 ile idare edebilirim bence 1784140853 Yani onlar da 3-4k daha fazla valla en fazla bu fiyatlara çıkabiliyorum maalesef
  3. A

Rami yazmayı unutmuşum Ram: https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-16gb-voltx-series-black-6000mhz-cl36-ddr5-expo-ram-tmd516gb6000u36b-p-57143?utm_campaign=akakce&v=1.71.8 (twinmox voltx 16gb 6000mhz)
  4. A

Arkadaşlar bu sistemi topladım. Parçalar genel olarak iyi mi? Aynı fiyata daha iyi modeller var mıdır? İşlemci: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHMXHL7Y?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 (Ryzen 5 7500f) Anakart...
  5. A

Steam'den Oyun Almak Mantıklı mı?

Yeni çıkmış oyunlar fazla pahalı fakat eski oyunlar iyi indirime giriyorlar. 3-5 dolara düşen baya iyi oyunlar oluyor. Bu arada kingdom come 1 ve 2 mükemmel oyunlar, tek tavsiyem biraz zaman ver oyuna
  6. A

Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Freedom fighters çete kur savaş, baya eğlenceliydi 4-5 saat sürüyor
  7. A

Tekin Açıkladı: Kurtuluş Savaşı Yerine Milli Mücadele

Kurtuluş Savaşı diyince ülkemizi işgal eden ingilizi, fransızı değil de Osmanlıdan kurtulmayı anlayan biri bakan olmuş
  8. A

Öneri Iem Kulaklık Önerisi?

Bi de amazonda SIMGOT ew200 buldum fakat buda 3.5mm girişli bide 1k fazla , type c modellilerin stokları hep bitmiş
  9. A

Valla hocam tangzu sg 2 alıcam gibi ama 3.5mm olanı alıp bi dönüştürücü alacağım gibi. Eylül gibi yeni pc alacağım anakartın ses kartı da iyi olduğu durumda 3.5mm takar devam ederim eğer iyi çıkmazsa dönüştürücü ile devam ederim gibi.
  10. A

Bütçe: 2k-3k İlk defa bu tür bir kulaklık alacağım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fps türüyle aram yok, müzik de nadir de olsa dinliyorum. Önereceğiniz kulaklık var mıdır? Bir de 2 sorum olacak: -Ses kartı almak zorunda mıyım? -3.5mm jack giriş ve type-c arasında bir fark var mı? Çünkü...
  11. A

Şu An Ne Oynuyorsunuz?

The punisher ZEVKLİ
  12. A

10 Bin Tl Oyuncu Koltuğu Önerisi

ben xdrive tarsus aldım 8.5k ya, ofis koltukları daha rahat gibi
  13. A

Kitap Okuyor Musunuz?

Witcher serisini okuyorum sarıyor
  14. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

Kolay konularda falansındır böyle bir şey olmaz bence :D