o zaman kill salmadığımda anama avradıma sövüp sana maç yok diyolar bi kaç kez yaşandı kill çalan birisi hiç değilim zaten yani adam soloda zar zor tam kesicekken ww ile gelip bi q atıp çalıp kaçan birisi değilim adamla beraber dalıp canı azalınca salıyorum takım arkadaşıma o güçleniyo sonra...
Dostlar kendimi iyi bi oyuncu olarak görmüyorum ama demiride hak ettiğimi düşünmüyorum en azından gümüş ya da altın eloda oynamam gerektiğini düşünüyorum...
jungle mainim nadiren solo top oynarım jungle de oyun başında çok kötüyüm ama ilerleyen oyunda her defasında ne olursa olsun tüm ejderleri...
İki tane bedva pelerin dağıtıyor minecraft. Tiktokta ve Twitch'te 3 dakik yayın izleyerek düşürdüğünüz droplard size key veriyorlr o keyi minecraftın sitesinden girdiğinizde pelerininiz oluyor. Ama ben yapmam rağmen pelerinlerim ne bedrock'a ne java'ya gelmedi...
Belki kodu yanlış yere...
İki tane bedva pelerin dağıtıyor minecraft. Tiktokta ve Twitch'te 3 dakik yayın izleyerek düşürdüğünüz droplard size key veriyorlr o keyi minecraftın sitesinden girdiğinizde pelerininiz oluyor. Ama ben yapmam rağmen pelerinlerim ne bedrock'a ne java'ya gelmedi...
Belki kodu yanlış yere...
Dostlar pc ye format attım windows 10 pro kurdum iso yu zaten microsoftun kendi sitesinden indirdim.
format attım bi kaç gün geçti opera gx kullanıyodum çok hoşuma gitmedi google kullanmak için chrome indirdim chrome setup dosyasını açarken bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diye hata...