Hocam takılmayın bu kadar vitese debriyaja. İlk başta zevkli gelecek ama sonrasında sadece angarya. Sırf vites olacak diye daha kalitesiz modeller almak zorunda kalacaksınız. Yok ben illa debriyaj istiyorum diyorsanız da V10 Pro alın. Başka model bakmayın bile.
1793641699
Vites olarak da bunu...
PXN VD4 Bu fiyata inmişken ikisi de değil. En mantıklı seçenek budur. Bu fiyata bir daha bulamazsınız. Moza R3'ten daha güçlüdür.
https://www.idefix.com/pxn-vd4-bundle-pc-uyumlu-direksiyon-seti-p-18304931?vendorId=4637&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.13.5
Hepiniz modifiyeli Şahin kullanıyorsunuz heralde nasıl vitese elimi atmazsam rahatsız edebilir :D İstanbul trafiğinde manuel araç kullanmadınız sanırım ondan bu aşk :D
Şu ikisini alıp geçiyorsunuz. Her ihtiyacınızı karşılıyor...
Hocam GTA5 yarış oyunu mu Allah aşkına 😄 modlayarak direksiyonu gamepad olarak gösterenleri görmüştüm ama feedback olmayacağı için anlamsız bir heves.
Pedallar için söyledikleriniz ds şu şekilde. Bu pedallar giriş-orta seviye pedallar. Metal de oldukları için sert gelmesi normal. Beyaz Lityum...
Ne tür oyunlar oynayacaksınız pedal konusu ona göre fark ettirecektir. Sadece ETS ve Assetto'da casual takılacaksanız Pro'nun pedalları işinizi görür. Ama iRacing vs rekabetçi yarış yapacaksanız V10 Ultra bakmanızda fayda var.
Niye hediye ediyoruz? Arkadaşa hediye mi edeceğiz? Parasıyla alacak o yüzden parasının hakkını verecek bir şey almasını öneriyoruz. Güncel modeller hakkında bilgimiz yoksa kimseye öneride bulunmamak daha sağlıklı.
V10 Pro G29'a karşı her zaman tercih edilmesi gereken seçenektir. Direct Drive olması bile başlı başına tercih sebebi. G29 diyenler direksiyon setleri hakkında bilgi sahibi değildir ciddiye almayın.
1792403016
Aynen siz görmediniz diye Logitech iyi oluyor 👍🏻
Mağazadan alırsanız iade edemezsiniz. İnternetten alışverişlerde 14 gün içinde iade hakkınız var.
Paranızın hiç kıymeti yok mu da bu çöplere 10k vermeyi düşünüyorsunuz. Sarı sitede 12k'ya Direct Drive V10 Pro varken hem de.
V10 Pro olmazsa almasın daha iyi. Rampage veya G29 gibi dişli motorlu setler çok ilkel kaldı. Direct Drive V10 Pro varken aynı fiyatlara kesinlikle alınmazlar.
Simracing düşünmüyorsa 40-45 lere çıkmasına gerek yok. NFS'de direksiyonla oynanmaz. ETS, Assetto fln casual takılacaksa V10 Pro fazlasıyla yeterli olur. Malzeme kalitesi daha iyi bir set istiyorsa da PXN VD4 yada Moza R3 bakabilir.