Advocate isimli üyenin son içerikleri

1. Advocate

Mchose V9 Pro Vs X9 Vs Cloud 3

V9 Pro önermem. Benimkinde sürekli dıt dıt ses geliyordu arkada sonra bir gün açmaya çalıştım çalışmadı. BetaPlus'a gönderdim değişim mi iade mi dediler ucuza aldığım için değişim istedim ama X9 gönderirseniz iyi olur gerekirse farkını vereyim dedim bir açıklama yapmadılar. İnşallah X9 gelir :D...
  2. Advocate

Pxn P5 8k Gamepad İni 1150tl Ye Aldım

Nereymiş bu iade edilen kargoların olduğu yer biz de öğrenebilir miyiz :D
  3. Advocate

15/20k Fiyatları Aralığında Direksiyon Seti

Bilmediğimiz konularda mesaj yazmazsak daha iyi olur mesela :) Ben gidip de anlamadığım şeylerin konusuna mesaj atmıyorum size de tavsiye ederim.
  4. Advocate

Öneri Sıfır Direksiyon Seti Alacağım Sizce Hangisi?

20-30k'ya trafik deneyimi yaşayamazsın o işi geçelim :D Gerçek araçla trafiğe çıkmadan bunu simule edebileceğin bir şey yok. Hele ki İstanbuldaysan senin şoförlüğünden çok diğerlerinin etkisi daha fazla. Eğlenmek istiyorsan alabilirsin ama araba sürmeyi veya trafikte ne yapman gerektiğini...
  5. Advocate

Ne oynayacağına ve ne beklediğine bağlı.
  6. Advocate

Eyvallah hocam :D Artık herkes 2026 yılında Direct Drive harici bir şey alınmaması gerektiğini biliyor zaten. 20k altında PXN V10 Ultra veya Pro, 30k altında da PXN VD4 veya Moza R3 dışında seçenek yok. Ta ki bu markalar daha iyisini yapana kadar. Logitech ölmüş ağlayanı yok. Thrustmaster desen...
  7. Advocate

Yani beni etiketlemeye gerek yok aslında cevap belli :D
  8. Advocate

Çözüldü✓ Pxn Vd4/6 Vs Moza ve İkinci El Durumu ?

Az gelmez aksine fazla gelecektir. Hatta drift için FFB kısmak zorunda kalacaksınız. :D
  9. Advocate

Ben aldığım zaman VD6 vardı sadece fiyatı da uygundu öyle aldım. Şuan alsam belki VD4 alırdım. Ben drift de yapmıyorum o yüzden drift performansı beni etkilemiyor. Drift pefrormansını beğenmeyenler de profesyonel olarak drift yapmaya çalışanlar. Onlara Moza R5'de yetmez. Tork farkı iRacing ve...
  10. Advocate

VD6 R3 ve VD4'ten daha güçlü ama evet drift konusunda daha yavaş topluyor. Daha çok pist yarışları için optimize edilmiş bir model ama yine de drift konusunda rezil değil T300 seviyesinde. Genel kullanım için en ideali VD4.
  11. Advocate

Moza R3 Uyumlu Ucuz Vites

Ben sana cevap vermedim birader ne alıntı atıyorsun? PXN'in vitesi USB bağlantılı o yüzden çalışıyor. Rampage olan uysa onu önerirdik.
  12. Advocate

https://www.n11.com/urun/a7-vites-oyun-direksiyonu-vites-kolu-6r-90986728?magaza=euas&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
  13. Advocate

Uzun ömürlü değil. Zaten vitesler genel olarak uzun ömürlü değil de 3D yazıcıdan yapılma olanlar daha kısa sürede elinizde kalır.
  14. Advocate

PXN A7 vitesten ucuz bir vites yok şuan.
  15. Advocate

Rampage ve Logitech Kararsız Kaldım V997 Vs G29

Sıfır alacaksınız madem bu modellerin artık geçerliliğini yitirdiğini duymadınız mı? https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-v10-pro-fiyati,1334268580.html https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-a7-vites-kolu-fiyati,1479979998.html
Geri