Advocate isimli üyenin son içerikleri

1. Advocate

Direksiyon seti önerisi

Bütçenize göre alacağınız en iyi direksiyon V10 Pro hocam. Başka model bakmanıza gerek yok çünkü tek seçenek o :D 10 yıllık G29'a ya da yine onunla akran T300 RS gibi modellere boşuna yatırım yapmayın.
  2. Advocate

Thrusmaster t300 direksiyon sorununda kim ilgileniyor

Ben bu modeli kullanıyorum. Moza R3 ve R5'ten daha üstündür. Falza bütçe ayırmak istemiyorsanız V10 Pro modeli de işinizi görür. https://www.gaming.gen.tr/urun/845588/pxn-vd6-bundle-pc-uyumlu-direksiyon-seti/
  3. Advocate

Thrusmaster t300 direksiyon sorununda kim ilgileniyor

Almadıysanız hiç almayın. Sıfıra ondan daha iyi bir direksiyon var. Thrustmaster'ın Türkiye distribütörünün kim olduğu belli değil. Sahipsiz bir marka şuan. https://www.gaming.gen.tr/urun/845568/pxn-v10-pro-pc-xbox-one-series-ps4-uyumlu-direksiyon-seti/
  4. Advocate

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

G29'un son kullanma tarihi çoktan geçti hocam. Kullandığı dişli motor artık eskidi. Gürültülü, yapay bir geri bildirimi var. V10 Pro ise Direct Drive. Yani arada dişli ya da kayış gibi mekanik bir parça olmadan oyunun geri bildirimini size veriyor. Yeşil forumda ve burada alıp memnun olan çok...
  5. Advocate

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

G29 mu aldınız Rampage mı? Ona göre sıkılma eşiğiniz değişir :D @ywywywy Sisteminiz çoğu yarış ve simulasyon oyununu kaldırmaya yeter. Hevesiniz varsa PXN V10 Pro alıp deneyin derim. Yarış ve Sim dışında başka oyun oynamak istemeyeceksiniz.
  6. Advocate

Moza r5 vs r3 hangisi alınır

Sevemediyseniz R5 alın. Yakın zamanda fiyatının düşeceğini hiç sanmıyorum.
  7. Advocate

Direksiyon seti önerisi?

Senoly olsaydı günlerce sürerdi hey gidi Senoly hey :D
  8. Advocate

Direksiyon setine shifter önerisi

Burda incelemesi var hocam
  9. Advocate

Malzeme kalitesi. Başka da ne fark olsun zaten altı üstü vites 😅 hall effect olması diğerlerinden öne çıkarıyor zaten. 1772125617 Asıl fark bunda ama bi V10 Pro parası 😄 https://www.trendyol.com/pxn/sf-sh-hibrit-vites-shifter-h-pattern-ve-sirali-mod-hall-manyetik-sensor-aluminyum-govde-p-1087959814
  10. Advocate

O zaman şuan sadece Simtur kalıyor elde. Sitelerinden sipariş verin gelecektir. PXN'in SF U vitesi çok iyi ama 1-2 aydan önce gelmez gibi.
  11. Advocate

Yardım Uygun fiyatlı bilgisayar için oyun kolu önerisi.

G3 G30S TE kalmadı hocam.
  12. Advocate

Evet V10 Pro satışlarından sonra piyasada uygun fiyatlı vites kalmadı maalesef. Gelburadan PXN A7 alabilirsiniz onda stok var.
  13. Advocate

G29 ile rampage v902 bin direksiyon göbeği aynımı

Aynı değil hiç alakası yok.
  14. Advocate

Yardım Tetik titreşimli gamepad önerisi

O kötü. Eski bir model. İstediğiniz özelliklerin hepsi G7 Pro'da mevcut.
  15. Advocate

Yardım Tetik titreşimli gamepad önerisi

ZD'nin o modelinin polling rate'i düşük. G80 güzel model ama illa trigger titreşimi istiyorsanız Gamesir G7 Pro'ya bakmanız lazım.
Geri