Hayırlı olsun hocam :)
Yine Spardox'un el frenini alabilirsiniz.
https://www.gelbura.com/spardox-sr-bh1-usb-el-freni-pc-pd-TET53348129826?srsltid=AfmBOooShnI9r9CK4tb95scpBc4JHnVRDtm6QWRqAKU71oSzeCb-lw-K
Biraz daha uyguna da bu model var...
VD6'da şuan vade farksız taksit fırsatı ve debriyaj eklentisi ile alınca indirim var. Bu seçeneği de düşünün derim. VD6'da masa bağlantı aparatı ve fren performans kiti de bundle'a dahil. Moza R5'te masa kiti dahil ancak fren performans kiti haricen satılıyor...
VD6 tork olarak hem VD4'ten hem de Moza R5'ten yüksek. Şuan aralarında 6k gibi bir fiyat farkı var ama dediğim gibi şuan satışta olan VD 4'lere debriyaj takılmıyor. VD6 da ise öyle bir sıkıntı yok. VD6'yı yalnızca Gelbura.com satıyor. (Moza'nın resmi distribütörü) Onların garantisi iyidir...
Gelbura VD4 getirmeyecek. Şuan satışta olan VD4'lere de debriyaj takılmıyor. Ocak ayı içinde gelecek partilerdeki V10 Ultra ve VD4 modellerine debriyaj takılıyor. V10 Pro/Ultra 20K olmaz.
Ben şuan stand kullanmıyorum ama VD6 masaya pek uygun değil ffb fullde olunca masanın üstünde ne varsa deviriyor :D
Stoğa gelirse şu tarz bir stand alacağım. Kokpite vs ayıracak bütçe veya yerim de yok zaten bu tarz bir stand işimi görür...
Yeşil forumdan da cevap verdim hocam. Giriş seviyesi olarak PXN VD4 veya Moza R3. Bütçe yetmiyorsa da yeni gelecek PXN V10 Ultra modelini beklemenizi öneririm. PXN'in yazılımında bir sorun yok yeterli detay var ve stabil. Moza'da her yeni firmware başka bir şeyi bozuyordu VD6'da yazılım kaynaklı...
Hayır hocam onu nasıl yanlış anladınız 🤣 VD4 adı üzerinde 4nm torklu model VD6 ise 6 nm torklu. Aralarındaki tek fark bu. VD6 daha güçlü. Debriyaj alacaksınız VD4'ün şuan satışta olan modeline debriyaj takılmıyor zaten. VD6'yı da yalnızca Gelbura.com satıyor diğer firmaya göre daha işini bilen...
Bütçe varsa VD4 tabii ki.
1767104979
Şuanki haline verilmez ama yeni partide masa aparatı ve fren kitiyle birlikte geldiğinde R3 yerine tercih edilir. R3'ten bu artılarının yanında daha fazla tork ve malzeme kalitesi farkı da var. R3'ün direksiyonu çok adi bir plastik.
VD4'ü Gelbura'dan beklemeyin onlar getirmeyecekler. VD4'ü yalnızca EUAS getiriyor şuan için. Onlar da Kasım başında PXN ne ürettiyse sipariş verdiler yılbaşından sonra en geç Ocak ortası gibi ellerinde olur. PXN'in yeni VD4 üretimlerinde debriyaj uymama problemi yok ve masa bağlantı aparatı...
9. Nesilin lb rb tuşları kronik sorunlu. 3 tane almıştım üçü de 2-3 ay sonra aynı yerden kırıldı. Özellikle FIFA oynayana dayanmıyor. Bundan sonra Lb Rb tuşları mekanik olan tercih edin bence.