Bütçe varsa VD4 tabii ki.
1767104979
Şuanki haline verilmez ama yeni partide masa aparatı ve fren kitiyle birlikte geldiğinde R3 yerine tercih edilir. R3'ten bu artılarının yanında daha fazla tork ve malzeme kalitesi farkı da var. R3'ün direksiyonu çok adi bir plastik.
VD4'ü Gelbura'dan beklemeyin onlar getirmeyecekler. VD4'ü yalnızca EUAS getiriyor şuan için. Onlar da Kasım başında PXN ne ürettiyse sipariş verdiler yılbaşından sonra en geç Ocak ortası gibi ellerinde olur. PXN'in yeni VD4 üretimlerinde debriyaj uymama problemi yok ve masa bağlantı aparatı...
9. Nesilin lb rb tuşları kronik sorunlu. 3 tane almıştım üçü de 2-3 ay sonra aynı yerden kırıldı. Özellikle FIFA oynayana dayanmıyor. Bundan sonra Lb Rb tuşları mekanik olan tercih edin bence.
Bunu alıp geçin çok düşünmeyin. Hall effect joystickleri olsun yeterli. Altı üstü gamepad işte 😁
https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YY0PM
VD10 fiyat performans olarak geride. Yurtdışı için VD10 yerine daha iyi alternatifler olduğundan listede aşağıda yoksa VD6'dan kötü olduğundan değil :)
Hocam o sorun videodaki kadar olmasa da Moza'ların çoğunda var.
VD6'da R5'te bütçeniz dahilinde amacınıza hizmet edecektir zaten. Yani bu bütçelerde bunlardan başka seçenek veya daha iyisi yok. İkisinde de lastiklerden, yolun detaylarından kerblerden feedback alacaksınız. Pedalları da neredeyse...
Moza'nın Pithouse yazılımında hz değerlerini atamak için ekstra ayarlar var evet ama bunları oyunlarda da ayarlayabiliyoruz. VD6'nın Güçlü bildirim verdiği doğru.
İkisinin de birbirine göre artıları eksileri var Moza da PXN de mükemmel değil sonuçta giriş seviyesi setler olarak geçiyor bunlar...
Hocam 4 saatlik yayını var işte bakın :D benim harici kameram ve çekecek kimsem olmadığı için video atamıyorum ama FFB yüksekteyse o dediğini kerblerde direksiyon kendini savuruyor çok anlaşılıyor yolun textureları.
Hocam diğer konuda yazdığım gibi EasySMX D10 modelinin bizim yerli firma Claw tarafından yaptırılmış bir klonu. Aralarındaki tek fark bunun stickleri TMR değil normal Hall effect. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok bence alınır.