aeg21tr isimli üyenin son içerikleri

1. A

YKS için acil öneri (sıfırım)

Yani hocam size şu şekil açıklayayım, ben lise boyunca hiçbir dersi dinlemedim hiçbir ders ile alakam yoktu zaten 11 in başında açığa aldım okulu, sınavlardan hocalarımın insafı ile geçtim, şuanda da aşırı derecede pişmanım. Sayısalda iyi bir sıralama yapmak istiyorum (bilgisayar mühendisliği...
  2. A

Sağol kral, sayısaldan girecem bu arada 1760794041
  3. A

İyi açıklamışsın teşekkürler.
  4. A

Öncelikle herkese merhaba. Yks 2026 ya girmek durumunda olacağım. Evet Allah beni ne yapmasın ki aklım yeni başıma geldi ve maalesef temelim sıfır, gerçek manada sıfır hiçbirşey bilmiyorum, utanarak söylüyorum ki en son lgs ye çalışmıştım,(biraz) ne yapmam gerekiyor, en fazla kaç sıralama...
  5. A

Hazır sistem önerisi

Bu arada yazmayı unuttum kredi kartı ile 3 taksit olacak şekilde alacağım sadece vatan da vade farkı alınmadığından dolayı oradan almayı düşünüyorum. 1746288424 30- 35k arası diyebilirim
  6. A

Hazır sistem önerisi

Merhabalar 45k bütçem var ama bilgisayara da bu kadar para vermek istemiyorum yüksek grafiklerde 1080p akıcı oynatsın yeter. Genelde fortnite, rdr2, tlou, alan wake2 gibi oyunlar oynayacağım. Daha düşük bütçede bu ihtiyaçlarımı karşılayacak sistem varsa önerebilir misiniz, teşekkürler.
  7. A

7600x işlemci için soğutucu önerisi

Herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle Kafayı yemek üzereyim araştırdığım, bu bütçedeki çoğu soğutucu bu Nalet işlemciyi adam akıllı soğutamıyor adam 360mm sıvı soğutma takmış işlemci 90 derecelere çıkıyor lütfen doğru düzgün, alacağım işlemciyi serin tutabilecek bir kule tipi soğutucu önerin...
  8. A

Oyun İçin En İyi Hazır Sistem Seçimi

Merhabalar oyun için hazır sistem pc almayı düşünüyorum aklımda 2 sistem var bunlardan hangisi daha f/p olur veya daha f/p Bi sistem önerebilir misiniz? Bütçem 40-45k arası... teşekkür ederim. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-a620m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html...
  9. A

İnternetten mi Mağazadan mı Bilgisayar Almalı?

Cevaplarınız için teşekkürler. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-a620m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html vs https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8gb-pro-a620m-e-500gb-ssd-32gb-ram.html Bu iki sistem arasından hangisini tercih etmeliyim, 4070 i alırsam...
  10. A

Tek o değil 4 tane bilgisayarcıya gittim hepsi benzer fiyat verdi ayrıca kredi kartına 3 taksitte fark almadığı için vatan bilgisayardan almayı düşünüyordum güvenilir midir
  11. A

Öncelikle herkese merhaba Bu ay içinde bir sistem almayı düşünüyorum bilgisayarcılara gittim internetteki fiyatlardan çok yüksek fiyat veriyorlar, nedenini sordum internetteki sistemlere kullanılmış ürün koyuyorlar dedi doğruluk payı var mıdır? bütçem 35-40k arası sistem önerebilir misiniz ya da...
Geri