Ben geçen hafta ptt avm den xpg lancer blade rgb 16 gb 6000mhz cl36 2 adet aldım parafa 3 taksitle. 10050 den akçe 400 ile 9650 ye düştü. 400 de paraf para kazandım. 2 ram 18900e geldi bana. Pahalı mı çok pahalı, ama malum ikinci wl fiyatlarına göre bana mantıklı gelmişti
Çok teşekkürler hocam. Çok haklısın. Sinek küçük ama mide bulandırır misali. Madem bu kadar pahalı bir ürün yapıyorsun, o komponentleri de bir zahmet murtazam yapta, kullanıcılar da soru işareti bırakma. . Vallahi hocam bu undervolt işlerini uzun zamandır denemiyordum. Bana çok ilham verici...
Çok süper inceleme olmuş eline emeğine sağlık hocam. Bende aldım. şimdilik 5700x, rx 6700, 2x16gb ddr4 sistemimde denemeye başladım. Yakın zamanda ddr5 sisteme geçince sizin undervolt profillerini denerim büyük ihtimalle. Samsung ram kullanılmış benim kartta. Evet kart çok küçük gerçekten, pcb...
Merhabalar 10 gün önce bacanağa 245kf inno3d 5070 li sistemi 58 bin tl aldıktan sonra bu postta bu kampanyayı gördüğümde hay şansıma dedim. Sonra dedim bari ben ekran kartını değiştireyim. İlk gün 33.110 tl ye düşen XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT yi 40 bine tamamlayacak bir şey bulamayınca, ertesi...
Kontrol edip tekrar kutuya koydum. Henüz kurmadım. Öyle yapacağım herhalde bakalım
1717183446
Sevindim sizin adınıza. Üfleyince toz falan çıkmadı. Ama heryer siyah radyatör ızgaraları boyası dökülmüş gibi. Harici bir yerinde bir şey yok.
Benim ürün öğlen geldi arkadaşlar. Revizyon 3. Şimdi bi açıp kontrol ettim. Radyatör daha önce monte edilmiş herhalde vida izleri var. Blok etiketi açılmamış gibi. Biraz canımı sıkmadı değil. Başka bi sıkıntı görünmüyor gibi ama. Arayıp birde teyit etmiştik yani. İade edilmiş ürün göndermiyoruz...
Bende 360 ı lianli 216 için aldım. Uyumlu yani. Henüz gelmedi ama. YouTube da bi kaç video da var. Firmayı da aradım sordum. Emin olmak içinde ölçtüm. Şuan Bitfenix cube 360 takılı. Arctic radyatörü bitfenixten 11 mm daha kalın.
Hali hazırda kullandığım bitfenix cube 360 dan gayet memnundum. Ama fiyat beni de cezbetti yapıştırdım bitane. Gönül 420 den yanaydı ama kasa lian li lancool 216 maksimum 360 destekliyor. Kasa masrafına girmek istemedim açıkçası
Rgb bu modelde yok. Rting karşılaştırması yapılmış olan modelde mevcut. Menü de parlaklık v.s ayarlamak için. MPRT diye bi bölüm var öyle biryeri aktif aktif etmek gerekiyor
Linkteki msi mag modeli rgb falan var. Ben 10 bit 165 hz kullanabiliyorum ekstra ayar yapmadan. Bu karşılaştırmada hdr400 olmadığı yazıyor. Hdr400 G274qpf-qg modelind mevcut