AegisNMA isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hp victus valorantta düşük fps

herkese merhabalar bugün içinde rtx 4060 i7 13620h ve 16 gb ram bulunan bir hp victus laptop aldım fakat valorantta olması gerekenden düşük fps alıyorum (170-240) buna benzer laptoplar 300 fps in altına düşmüyor alta test videosunu bıraktım nedir bu sorunun çözümü
  2. A

IPhone 7 kurtarma modunda takılı kaldı

Herkese merhaba, 3 gündür telefonum kurtarma modunda takılı kaldı, açılmıyor, çıkmıyor da, ekran gelmiyor. Bundan önce telefon kendi kendine yeniden başlıyordu. Sonra Apple aygıtları ile formatlamayı denedim, Apple aygıtları güncellemeyi yarıda kesti ve telefon DFU modda takılı kaldı. 9 hatası...
  3. A

YD XİAOMİ 14 Ultra alınır mı?

Hocam bende yazın bunu almayı düşünüyorum şuan Xiaomi 12t kullanıyorum telefon orta-üst segment ve hyperos Rus romunu kurdum mükemmel çalışıyor animasyonlar neredeyse ios seviyesinde yazılım konusunda korkutmasın hyperos gayet iyi bir yazılım
  4. A

Xiaomi 12t çoğu oyunda 2 dk oynamadan kasmaya başlıyor

Herkese merhabalar Genshin impact ve efootball gibi oyunlarda 2 dk oynamadan kasma takılmalar yaşıyorum 2 gün önceye kadar yaşamıyordum bir anda başladı çok gıcığıma giden bir sorun telefonumun sürümü Android 14 HyperOS
  5. A

Mi 12t hyperos hâlâ gelmedi

Herkese merhabalar mi 12t kullanıyorum ve cihaz hâlâ MIUI 14 te ve güncelleme cihaza gelmedi ne yapmam lazım
  6. A

Xiaomi 12t hyperos alacakmı

Başlıkta dediğim gibi Xiaomi 12T HyperOS alacak mı? Telefonu bugün aldım ve telefon MIUI 14 gözüküyor ve güncellemeler kısmında HyperOS'i göremedim telefon HyperOS alacak mı?
  7. A

Redmi note 10 pro düşük performans veriyor

Herkese merhabalar 5 gün önce redmi note 9s ten redmi note 10 pro 8/256 modeline geçtim ve redmi note 10 proda note 9s e göre daha az performans alıyorum mesela note 10 pro arayüzde oyunlarda (ısındıktan sonra kasıyorve çabuk ısınıyor) ve YouTube gibi uygulamaların arayüzünde kasıyor bu sorunun...
  8. A

Redmi Note 10 PRO Isınınca Performansı Çok Düşüyor

Çünkü 4 gün önceye kadar note 9s kullanıyordum böyle ısınıyordu ama bu kadar drop yemiyordu o yüzden korktum cihazda birşeymi var diye yokmuş 1719483600 Yeni bilgi vereyim Asphalt 9 da denedim fps düşmesi ve o kadar ısınma söz konusu değil Asphalt 9 ayarları en yüksek ayar sabit 60 fps...
  9. A

Evet bende korktum neyse sıkıntı değil o zaman
  10. A

Ekranın sağ üstüne başparmakla vurunca ses geliyormu ince bir ses
  11. A

Biliyorum manyak bir telefon her yönüyle ama bu olayı kötü sadece 1719476301 Hocam birde bişey sormak istiyorum ekranın sağ üst kısmına parmakla vurunca ince bir ses geliyormu kameradan
  12. A

Şarjda oynamam zaten telefona zarar verecek hiçbirşey yapmıyorum ama bu olay canımı çok sıktı birde soğutucu almadan önce sizdedemi böyleydi
  13. A

Hocam kafayı yicem çünkü efootball 2024 te en yüksek ayarda dropsuz 60 FPS alırken bir anda düşüyor çok gıcık bir şey
  14. A

Performans düşüşü normalmidir peki
  15. A

Hocam çok rahatladım telefonda bir sıkıntı var sanıyordum yokmuş
Geri