Aegofire isimli üyenin son içerikleri

1. A

PC de yapacak bir şey bulamamak

Sürekli oyun oynayacağım diye pc başında olursan sıkılırsan farklı şeyler yap daha sonra pcye geçersen sıkılmazsın.
  2. A

Steam hesabım çalındı

Benimde başıma geldi çok değerli oyun lisanlarım gitti gta v rdr 2 gibi onları kurtaramadık ama diğer lisanlar yenilendir steam destek yardımcı oluyor direk ticket aç
  3. A

Askerde dayanamiyorum

Ben geleli 9 sene oluyor komutanımız bize böyle durumlar olduğunda sesinizi çıkarmayın Askerlik 24 saat esas olarak yapılır derdi dayan kardeşim geçecek benim askerlik sürem 12 aydı hiç izin kullanmadım üstüne iyi olduğum için erken tezkere aldım 1.5 ay erken bitirdim.
  4. A

Havaalanında sigara sorun olur mu?

1 karton
  5. A

Çağrı merkezinin tam tersi olan bir iş var mı?

5 yıl bir markette çalıştım yürümek zor değil a101 falan deniycem
  6. A

Çağrı merkezinin tam tersi olan bir iş var mı?

Evet haftaya işi bırakıcam bir daha çağrı merkezinde çalışmak istemiyorum acaba bu işin tam tersi olan işler var mı artık çağrı almak istemiyorum 3 haftadır 12 saat çağrıda tansiyonum 16'ya çıktı ve burun kanaması başladı sağlıma etki ettiği için bırakıcam ama yeni iş bakıyorum önerileriniz var mı?
  7. A

Çalınan Hesaptan Dolayı FC 26'da Online Oynayamıyorum

Ticket destek için mail atıyorsan web sitesinden yapabilirsin.
  8. A

Bunlar dışında yok iade talep ederken yani direk iptal edemiyorsan ticket açman gerekir neler olduğunu baştan sona söyle bunun gibi bir sorunu kardeşim için beraber çözmüştük.
  9. A

FC 26 iade edilebilir türden gerekirse destek talep et epic games den ben direk iade etmiştim sonrasında ps5 den satın aldım
  10. A

İade et oyunu paranı al ardından epic ile başka bir ea hesabı arasından bağlantı kur
  11. A

Normal oyunlardan sıkılmak

Tüm GTA oyunları, AC Oyunları, Splinter cell, Last of us 1-2, god of wars hepsi, witcher serisi, batman serisi, Tüm telltale oyunları, borderlands, Devil may cry oyunları, Fallout hepsi, Residen evil serisi, crysis serisi daha çok var ama şuan aklımda yer edenler bunlar
  12. A

Normal oyunlardan sıkılmak

Evet arkadaşlar belli bir yaşı geçmiş bir insan olarak (30) artık oyun oynamaktan sıkıldım sama normal oyunları eskiden fifa veya nba gibi oyunları hiç ilgi çekici bulmazdım ama geçenlerde esti aklıma aldım NBA 2K26 ve diğer oyunların suratına bakmadım yani hikayeli, mmo, cs, valo bunlar artık...
  13. A

Tapu konusunda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bir aile büyüğümüz vefat etti benim üstümde %60 hisse var diğer 2 kişide %20 lik hisse var büyük hisse benim üzerimde yüksek pay var diğer hissedarlar benim iznim olmadan evi satabilirler mi? Ben izin vermez isem sonuçları ne olur ?
  14. A

Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

Kız arkadaşların veya kuzenlerin varsa onlara havale et
  15. A

Napmalıyım yardım edin

Neden yapamıyorsun kendini bu şekilde şartlamışsın zorla kendini olmuyor deme olur ben senin durumunda olan çok kişi gördüm birazcık iteledim o kadarda zor gelmedi iş kafada biter iste, yap, çalış geç
Geri