AEGON isimli üyenin son içerikleri

1. AEGON

7k butce Ekran karti onerisi

Rx 6600 xt bulunabilir sanırım bu bütçeye hocam
  2. AEGON

🔥İndirim MSI MAG CoreLiquid I240 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 3399 tl Amazon

7500f ile kullanıyorum 62 derecelerde geziyor yükte 2700 e aldım 40 dolarda steam bakiyesi ile uyguna gelmiş oldu
  3. AEGON

Direksiyon seti önerisi?

Pxn vd4 var bende hocam forza 4 çalıştıramadım ama 5 de çalışıyor bunun dışında ets ve assetto corsa oynuyorum arada zevkli oluyor assetto corsa da trafik modu zevkli oluyor
  4. AEGON

Honor magic 7 pro dan iPhone 17 ye geçilir mi ?

Telefonda bir arıza yok hocam sıfır olarak almıştım zaten kamera tasarımını beğenmiyorum evet ve android in değer kaybı mevzusuda canımı sıkıyor bir miktar
  5. AEGON

Honor magic 7 pro dan iPhone 17 ye geçilir mi ?

Merhaba arkadaşlar öncesinde 16 pro max kullanıyordum daha sonra acil para ihtiyacından dolayı 16 pro maxi satıp magic 7 pro aldım yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum ancak şu aralar kafamda satıp düz 17 alma fikri var sizce mantıklı olur mu ? Magic 7 pro dan aslında memnunum sadece kamera dizaynını...
  6. AEGON

PS Alınmalı mı , PS6 Beklenmelimi?

Ps6 nın çıkmasına en az 2 sene var gibi duruyor bence al bekleme
  7. AEGON

Yaz İçin Klima Önerisi

Gree markasını öneririm 12 btu luk olanını kullanıyorum kurulum için gelen ekip vakumlama da yaptı memnunum
  8. AEGON

FC 2026 OYUNCU KARİYERİ OYUNDAN ATIYOR

Çözümünü bilmiyorum hocam ama pc den oynuyorsan saçma sapan hataların çıkması normal sırf bu yüzden ps5 almıştım zamanında
  9. AEGON

Güvenilir Ps5 Satıcısı

Ben hepsiburada üzerinden aldım kahraman konsoldan 2 kez bi ps5 fat birde slim kasa ikisinde de sorun yaşamadım fat kasa 3 yılı geçti sıkıntısız çalışıyor slim kasada 1.5 yıl oldu alalı oda canavar gibi
  10. AEGON

Direksiyon seti önerisi?

Sıkıntısız kullanıyorum hocam memnunum ets2 den sonra forza 5 ve assetto corsa da aldım işden güçten tam deneyimleme şansım olmadı ama sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum 😃
  11. AEGON

Direksiyon seti önerisi?

Değil
  12. AEGON

Güvenilir Ps5 Satıcısı

Kahraman konsol ve fly technology ye bakabilirsin hocam ikiside iyi
  13. AEGON

S26+ geekbench 6 skoru açıklandı - s25 ve s25+ alınır mı

Honor magic 7 pro yu satıp geçmeyi düşünüyordum ama honor dan devam
  14. AEGON

IPhone 15 batarya gerçekten hızlı bitiyor

Cihaz daha 1 haftalık 10 15 gün kullandıktan sonra batarya biraz daha oturur benim 16 pro max de öyleydi boşta filan sarjı gidiyordu 15 günden sonra daha iyi olmaya başladı boşta sarjı gitmiyordu artık biraz daha kullan ancak düz model olduğu için aman aman da bir artış olmaz.
  15. AEGON

Öneri Honor magic 7 pro alınır mı sizce?

51.500 e aldım 5 aydır kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşatmadı memnunum
Geri