AEGON isimli üyenin son içerikleri

1. AEGON

Ps5 Pro Ekipman Arayışı

Hyperz cloud 3s wireless ile arada kullanıyorum bi sorun görmedim hocam
  2. AEGON

❌İndirim Bitti! Apple Iphone 17 512 GB Sis Mavisi 87.999,00₺

256gb yetiyor normal kullanıcı için mayısın 9 gibi aldım bende 256gb lık modelini gayet güzel cihaz s25 ultradan geçiş yaptım
  3. AEGON

Iphone14 Pro Max mi Yoksa 15 mi ?

Bütçen nedir hocam
  4. AEGON

Day Of Play Kapsamında Türkiye Ye Plus İndirimi Yok Mu?

Valla 2027 şubat ayına kadar üyeliğim var daha da yenilemeyi düşünmüyorum bu fiyatlar aşırı saçma zaten bi fifa oynuyorum artık oda kariyer modu bide gta6 gelince onu alıcam üyelik olmasada olur
  5. AEGON

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Geçmiş olsun hocam öncelikle. Basit bir yöntemle kaptırmışsın paranı yazık olmuş polise gitsende pek bişey çıkacağını sanmıyorum ama yinede şansını dene
  6. AEGON

Iphone 17 Vs 15 Pro Max (2.El)

17 kullanıyorum daha önce 16 pro max de kullandım bence 17 tercih etmelisin
  7. AEGON

iPhone 14 Pro Pil Sorunu

14 pro da pil döngüsüne ayarlardan bakılmıyor sanırım
  8. AEGON

🔥İndirim Migros 1 Alana 1 Bedava Dondurmalar

Biraz abartmış olabilirim 😂
  9. AEGON

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Mesela benim resime bakın demir olmasa sıkıştırma kısmını daha da geriye takabilirim. Sizin olduki sıkıştırma yeri demire denk geldi biraz daha geriye alırsınız sıkıntı olmaz aslında sizin daha avantajlı 1779188281 Eve geçince biraz daha detaylı bakayım hocam çok kullandığım bir tuş değil
  10. AEGON

Metre bulabilirsem ölçeyim hocam ama bence çok rahat olur sizin masaya demirin gerisinden takarsınız 1779187516 Yok hocam aynı
  11. AEGON

Hocam ölçüm yapamadım ama şu şekilde duruyor sizinki kadar geride değil benim demir
  12. AEGON

Hocam benimde böyle bir demir var eve gidince atarım size bende sıkıntı olmuyor ucu ucuna kurtarıyor vd4 kullanıyorum
  13. AEGON

Hyperx Cloud 3 S Yeni Yazılım

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hocam dediğiniz sorunu yaşamadım hiç son sürüm yüklü değildir muhtemelen balkona sigara ya gidiyorum mesela 10 dk sonra filan geliyorum kulaklık hala aktif oluyor
  14. AEGON

Iphone 17 Siri Sesimi Algılamıyor

Defalarca ayarladım hocam değişen bişey olmadı bi arkadaşımda da 17 var onda da aynı sorun var düz 17 lerde bi sıkıntı mı var acaba
  15. AEGON

Iphone 17 Siri Sesimi Algılamıyor

3 4 gün önce ıphone 17 ye geçiş yaptım ancak telefonda siri tuş kilidi kapalıyken hey siri dediğim zaman genellikle sesimi algılamıyor tuş kilidi açıkken de arada sıra algılamadığı oluyor bunun bir çözümü var mı ?
Geri