AEGON isimli üyenin son içerikleri

1. AEGON

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Dirt rally 2.0 için ayar gelir mi hocam. Bir de horizon 4 de baya deneme yaptım ama bağlayamadım direksiyonu görmüyor hala
  2. AEGON

2026’da alınması en mantıklı PS5 hangisi?

Bende slim kullanıyorum hocam 2 sene fat kasa yaklaşık 1.5 sene de slim kasa tecrübem var. Bana slim gayet yeterli geliyor fifa da bende kariyer oynuyorum konsolu alma amacım fifa gibi zaten ama bunun dışında ps in özel oyunlarını da bitirdim gayet akıcı oynadım.
  3. AEGON

2026’da alınması en mantıklı PS5 hangisi?

Bütçeniz nedir tam olarak hocam. Eğer 25k civarındaysa ve çok fazla konsolu açıp oynamıcaksanız ps5 slim almanızı tavsiye ederim pro modele o kadar para bağlamayın bence.
  4. AEGON

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Baya iyi hocam hoşuma gitti bu kadar beklemiyordum
  5. AEGON

Direksiyon seti önerisi

Böyle tadı çıkıyor hocam 😂😂
  6. AEGON

Direksiyon seti önerisi

Bende daha yeni pxn vd4 aldım hocam bütçe yeterse tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ets de akıyor forzo horizon 4 de sıkıntı yaşadım ama direksiyon setini görmüyor ancak başka marka alan herkes forza 4 de sıkıntı yaşamış oyunla ilgili bir sıkıntı var uğraşıp yaparım belki müsait zamanda.
  7. AEGON

Hocam direksiyon geldi ets denedim çalışıyor şimdi forza horizom 4 de deneyim dedim ama direksiyonu görmüyor neden olur
  8. AEGON

Ayarları ile ilgili bişey yapmam gerekiyor mu hocam yardımcı olurmusunuz
  9. AEGON

Zam gelmeden önce hepsiburada üzerinden vd4 ü 24.400 e 9 taksit olarak aldım cumartesi gelecek gözüküyor ilk direksiyon setim bakalım nasıl olacak 😂
  10. AEGON

Hocam masada kullanıcam torktan dolayı aşırı masayı sallar mı acaba vd6 alırsam
  11. AEGON

Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü
  12. AEGON

20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Hem pc hem ps sahibiyim almışken ikisinide uyumlu olsun istiyorum ama uyumlu olmuyor gönlüm monzadan yana ama ondada uyumluluk yok maalesef
  13. AEGON

20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Ps5 ile uyumluluğu var mı hocam bunun
  14. AEGON

Yardım Prime 5070 vs Gaming trio

Palit 5070 ınfınıty 3 kullanıyorum 2k da çoğu oyunda test ettim kart 67 dereceyi geçmiyor makul fiyata tercih edebilirsin.
  15. AEGON

İnternetim 1000mbps oldu

Bazen 1 aylık hediye verebiliyorlar modeme reset atmadığın sürece kullanmaya devam edersin
Geri