AEGON isimli üyenin son içerikleri

1. AEGON

Ps5 için bu satıcı nasıldır güvenilir mi

İthalatçı garantiler genelde açık oluyor hocam fiş değiştirmek için açıyolar kutusunu öyle bir durumda olabilir
  2. AEGON

ACİL ! PS5 PRO BILKOM GARANTILI SUAN VATANDA 67K SIZCE ALINIR MI

Zamanında slim çift kol 23k ya aldım şuan 1tb lık versiyonu 42 43k olmuş sıfırdan alacak olsam almazdım
  3. AEGON

2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir

Şuan çift kol slim 1tb 42 43 civarına yükselmiş olağan üstü bi durum olmazsa bu civarlarda gezer yada 50 civarına kadar çıkar gta6 çıkmaya yakın daha da artar diye düşünüyorum
  4. AEGON

Playstation 5 Pro geçilir mi ?

Düz ps5 ile elbette fark vardır hocam ama bence geç kaldınız zamlardan önce geçseydiniz belki aradaki fiyat farkına değerdi ama şuan fiyatı çok artmış durumda ben olsam geçmezdim
  5. AEGON

Mining yapilirmi 5060ti

Mining işi biteli yıllar oluyor hocam zamanında ekmeğini güzel yedik
  6. AEGON

Hareketli Wallpaper Performans Kaybı yaşatır mı ?

Walpaper engine kullanıyorum arka planda kaldığı zaman oyun vs girdiğim zaman yani hareketli çalışmayı durduruyor pek bir performans kaybı yaptığını düşünmüyorum
  7. AEGON

Ps 5 aldım iyi yaptım mı?

Fat kasa ps5 imi 17 bine almıştım slim kasa çift kolu 23 bine aldım şuan sıfırdan almaya kalksam gidipte 40 bin para verip almam diye düşünüyorum
  8. AEGON

1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi?

Rx 6600 xt kartımı bile 2k da kullanıyordum kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın şuan 5070 ile kullanıyorum ikinci monitörüm 1080p arada çok fark var
  9. AEGON

https://app.hb.biz/JkZUCVwsC2bh Biraz bakınca bunu buldum belki 1 2 bin ucuza vardır iyice bakmak lazım
  10. AEGON

Bu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi arkadaşın varsa psn kardeşliği yapabilirsin oyunlar ve ps plus yarı fiyatına gelir
  11. AEGON

Hangi 5070 modeli daha iyi

palit 5070 infinity 3 kullanıyorum tavsiye ederim
  12. AEGON

İPhone 16e gece şarj yiyor

16 pro max i ilk aldığımda benimde böyleydi 2 hafta sonra filan düzeldi cihaz daha yeni düzelir bence
  13. AEGON

Yardım 9070XT iade edilmeli mi?

Bende de palit 5070 var cw yok gibi bişey hiç duymadım tamamen şans
  14. AEGON

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Forzayı filan gamepad ile çok oynadım uygun durumun varsa bence al bende vd4 aldım fps oyunlarından ps5 de fifadan zaman kaldıkça açıp ets2, assetto corsa, forza 5 filan oynuyorum gayet de zevk veriyor sıkılma filan yaşamadım tavsiye ederim
  15. AEGON

Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

https://www.akakce.com/sarj-aleti/en-ucuz-spigen-powerarc-arcstation-pro-pe2015-45-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,742327288.html 3 martta s25 ultra için linkteki ürünü alıp kullanmaya başladım hızlı sarj 2.0 açıyor kablosuda içinden çıkıyor memnunum. Ben hepsiburada dan 650 tl ye atmıştım ama...
Geri