Bilgilendirme için teşekkürler. Yine teknik olarak aynı paneli kullanıyor hepsi. True Black 400 olanlar için söylüyorum. Usb C, kwm gibi özellikler mutlaka lazım değilse marka ismine 6-7 fazladan vermemek lazım diye düşünüyorum.
Birkaç farklı markadan model öneren arkadaşlar olmuş ama bunların çoğu zaten 1. Nesil qd oled yanlış bilmiyorsam. Panel özellikleri aynı yani hdr sdr parlaklığı aynı oluyor. Marka farkı çok olmaz diye tahmin ediyorum. True Black 500 sertifikası olanlar sanırım 3. Nesildi. Hdr 400 olanların hepsi...
Otofokus olmadığı için çok iyi diyemeyeceğim ama mesafe iyiyse güzel fotoğraf çekiyor. Bu seride diğer telefonlarla aynı sensörü kullanmışlar. Ön kamera sensörü S25 ile aynı. Açıkçası hiç "çok kötü çekti" demedim. İşimi gördü hep. Ama ooo süper de demiyorsun. Sosyal medyada rahatça...
Batarya normal kullanımda 1 günü çok rahat geçiyor. %20-80 aralığında video, sosyal medya, yazışma vs 5-6 saat çok rahat gidiyor. 0-100 kullanımda daha iyi olacaktır ben tercih etmiyorum. 120 hz ekran, güç tasarrufu açık kullanım fikir vermesi için görsel bırakayım. Ekran parlaklığı yeterli. Çok...
Ben bu fiyattan aldım 2 gündür kullanıyorum. Srgb moduna alınca renkler bana iyi geldi. Yani profesyonel seviyede değil ama soluk, cansız demem. Şansıma hiç ışık sızması da yok. 120 hz olduğu için rekabetçi oyuna pek uygun değil ama hikayeli oyunlarda iş görür. Tek bir kusur var alt kısmı...