aelrpgn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hangi Ekran Kartını Almalıyım??

Haklısınız zaten gemini bana bunları söyledi dediklerini ona ss alıp attım "O arkadaş diyor ki: "Saf güce bakarsak 5600X, 4070 Ti Super'e 1080p'de yetişemez." Haklı mı? Evet, sonuna kadar haklı. Eğer oyunu hiçbir ayar yapmadan, saf 1080p'de açarsan o kartın %40'ı yatar. Eksiği ne? O arkadaş...
  2. A

Hocam cevaplarınızdan accayip tatmin oldum. Tam bi ara acaba 5070 ti mı alsam diye düşünüp yapay zekaya soruyodum😅 oda zaten hep dldsr ile 2k yükselt dar boğaz olmaz diyip kafa karıştırıyordu. Tekrardan teşekkür ederim 5070 e daha yakınım gibi maalum gta6 ya bi yerden hazırlanmaya başlamak lazım :)
  3. A

Selamlar, iyi forumlar. Şuanki 3060 8gb ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum ancak işlemcim ryzen 5 5600x monitörde 1080p. Aklımda 4070 ti Super veya 5070 almak var lakin uyar mı bilemedim, kimisi dar boğaz olur diyor kimide DLDSR açıp 2k yapıp oynarsın diyor kafam karıştı. Yardımcı...
  4. A

Öneri Bu Bilgisayara Max Hangi Ekran Kartını Takabilirim

Hocam vallahi ben amd ekran kartlarına nedense çok sıcak bakmıyorum o yüzden nvdia olarak söledim.
  5. A

Öneri Bu Bilgisayara Max Hangi Ekran Kartını Takabilirim

Ekran kartın sisteme gayet iyi gibi ama çok istiyorsan 3060 ti veya 4060 ti takabilirsin.
  6. A

İkinci El Logitech G29 Alırken Nasıl Test Etmeliyim?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Uzun süredir Logitech G29 direksiyon için pazar araştırması yapıyordum evime yakın ve bütçeme uygun bir cihaz budum cihaz temiz duruyor sahibine sorduğumda hiç bir sıkıntısının olmadığını söylüyor ancak test imkanımız yok çünkü adam bilgisayarıda satmış sizce...
Geri