aEmir__ isimli üyenin son içerikleri

1. aEmir__

Hangi laptop alınmalı?

knk sence 8gb ekran kartı bu amaç için iyi mi eğer sorun çıkarmazsa ben bunu düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/750398/lenovo-loq-15ahp10-amd-ryzen-7-250-24gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5050-8gb-100w-15-6-inc-full-hd-144hz-ips-freedos-gaming-laptop-83jg006atr/
  2. aEmir__

Bu laptop alınır mı?

Kullanım ne için?
  3. aEmir__

Yeni bilgisayarda beklenenin altında fps sorunu

Yakalandıkk 😅😅 Yardımcı olmaya çalışıyorum, yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar 1773102508 Apex legends bence normal bende 75-90 arası alıyorum
  4. aEmir__

C# nasıl öğrenebilirim

Knk güzel soru... Dili öğrenmek için bunu izleyebilirsin (ben az çok buradan öğrendim) Youtube C# Dersleri ekstra olarak kitap da alabilirsin
  5. aEmir__

Sistemim guzelmi darboğaz yapıyormu

1080p de yapmaz evet ama bazı 1440p oyunlarda olabiliyor
  6. aEmir__

Yeni bilgisayarda beklenenin altında fps sorunu

Knk sistemin güzel ama FPS farkının birkaç nedeni olabilir: CPU/GPU darboğazı – Ryzen 5 7500F Apex gibi CPU ağırlıklı oyunlarda FPS’i sınırlayabilir. Valorant çok optimize olduğu için inanılmaz FPS alıyorsun. Sürücüler – GPU sürücün güncel mi? Eski sürücüler performansı düşürebilir. Arka plan...
  7. aEmir__

Yeni sistem tavsiyesi olan var mı?

Knk sistemin mantıklı, parçalar uzun ömürlü olur gibi görünüyor 👍 Ama ek olarak şunu önerebilirim: İşlemci olarak 7700X3D bulabilirsen oyunlarda ekstra FPS alırsın, özellikle GTA 6 gibi CPU yoğun oyunlarda fark eder. RAM hızını 5600–6000 MHz olarak seçmişsin, bu iyi; ama anakartının uyumlu...
  8. aEmir__

Sistemim guzelmi darboğaz yapıyormu

Knk sistemine bakınca şöyle; anakart B450M fena değil, Ryzen 5 4500 biraz düşük kalıyor CPU yoğun oyunlarda RTX 3050’in gücünü tam kullanamayabilirsin, yani darboğaz yapabilir 😅 RAM 16 GB yeterli, SSD hızlı ama depolama az, 1 TB HDD eklemek mantıklı. İşlemciyi değiştirirsen mesela Ryzen 5...
  9. aEmir__

Çözüldü✓ Kablosuz, orta/ağır olmayan mouse önerisi arıyorum (her şey için)

Sorun değil, ben zaten sadece belirledim(sizin sayenizde), yaklaşık olarak 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum
  10. aEmir__

Güzelmiş, Teşekkürler arkadaşlar Elinize emeğinize sağlık :)
  11. aEmir__

Hangi mouse hakkında konuşuyoruz?
  12. aEmir__

Delikli/Deliksiz fark etmez benim için
  13. aEmir__

Çözüldü✓ Manyetik detaylı + RGB’li oyun & her‑iş kullanım klavye önerisi (max 15 000 TL)

Teşekkürler, beni gerçekten kararsız bıraktırdın😂😂
Geri