AeRix isimli üyenin son içerikleri

1. A

SOUNBARI USB İLE PC YE BAĞLAYAMIYORUM

pc de optik kablo bağlantısı olan yere göre alacağım dimi
  2. A

SOUNBARI USB İLE PC YE BAĞLAYAMIYORUM

YENİ BİR SOUNDBAR ALDIM PC DE KULLANMAK İÇİN FAKAT USB İLE PCYE BAĞLAYAMIYORUM MARKA MODEL SAMSUNG HW-C400
  3. A

Çözüldü✓ Klavye bazı tuşların yanındaki tuşlara da basıyor

1750100778 garantisi kalmadı da şuan düzeldi eyvallah sağolasın yinede
  4. A

dün temizlemek için diş fırçasında biraz su vardı ama dıştan sürdüm tuşları sökmeden aralarını temizlemek için
  5. A

klavye de f tuşuna basınca fg olarak yazıyor aynı şekilde 5 yazınca 45 olarak yazıyor çözüm bulamadım daha önce başına gelen varmı (razer cynosa chroma 3)
  6. A

Asus TUF Gaming H3 7.1 Gun Metal Oyuncu Kulaklık %50 indirim

farketmedim indirim görünce paylastım eyw
  7. A

uygun fiyatlı gaming laptop önerisi

ram falan baya iyi durumda kafama yattı gibi hocam eyvallah 1727515292 uzun süreli kullanmayacağım evde toplama pc var zaten hocam idare etsin ederken de keyif alayım derdindeyim 1727515359 bu da iyi hocam kafa karısmadı değil bakalım bi 1727515631 monitör 144 mü bi bilgi göremedim hocam
  8. A

sağolun hocam kafama yattı gün içerisinde sipariş geçebilirim diğer önerilere de bir göz atma taraftarıyım
  9. A

Asus TUF Gaming H3 7.1 Gun Metal Oyuncu Kulaklık %50 indirim

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-h3-7-1-gun-metal-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000QDGDH %50 indirim var
  10. A

bakayım bi hocam eyvallah sağolun 1727512136 r5 6600h işlemci nasıl iyi midir? hocam performans düşüklüğü vs yaratırmı
  11. A

eyvallah hocam tavsiye için fakat rami biraz düşük gibi geldi
  12. A

20-25 k arası olursa güzel olur hocam
  13. A

hem oyun hem de üni için kullanacağım varsa indirimde bildiğiniz laptopta olur lol ağırlıklı oynicağım için ortalama bir sistem olursa güzel olur. iyi forumlar
  14. A

Öneri 500 gb veya 1tb uygun fiyata m2 ssd önerisi verebilirmisiniz

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-blue-sn570-500-gb-wds500g3b0c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1571515074.html bunu buldum iyi midir? fiyat performans olarak
  15. A

Öneri 1k 2k arası m2 ssd önerisi

500 1tb arası b450m pro m2 max uyumlu m2 ssd önerisi
Geri