(A) tuşu basılı kalıyor. Sıkışıyor gibi. PC ye bile başlamadım direk kutusunu açınca tuşları denedim bir sorun varmı diye. Kullanılmış üründe değil kapalı kutu geldi.
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum, beyaz olan modeli itopya;dan aldım ve a tuşu takılı kalıyor. İtopya iade ve değişim kabul etmiyor. Ürünü daha dün teslim aldım kargodan.Siz nasıl çözdünüz durumu yardımcı olur musunuz ?
İnternetten aldım mağazaya götürme gibi bi imkanım yok. Microsoft al gönderin ürünü kusur kabul ederse iadesi yapılır diyorlar.
1703586514
Adamlar sağlam olan gamepad i bile geri iade almıyor.
Hawk kullanıyorum kumaş olması terleme yapmasını engelliyor, ve 3d kolçak var bunlar+ yönleri. Metal bacak olması da güzel ağır kaliteli hissettiriyor. Oturma kısmı ile yaslanma yeri arasındaki boşluktan bel desteği kayıyor bilginiz olsun yeni modellerde bu çözülmüş diye duydum
Arkadaşlar konuyu yükseltiyorum, Hepsiburada üzerinden sanger marka ACK-E10 model dummy batarya siparişi verdim, ürünü test ettikten sonra sonuçları sizinle paylaşacağım.
Amazon üzerinde daha uygun fiyatlı ürünlerde mevcut fakat ne derecede güvenilir satıcılar bilmediğim için uyumluluk...
Merhaba dostlar, hyperX cloud 2 için kulaklık ve mikrofon için ayrı çıkış almam gerekiyor.
Kulaklık mikrofonunu zaten kullanmıyorum ve Focusrite Scarlett Solo ses kartında sadece kulaklık olarak kullanmak için kulaklığın mikrofon ve kulaklık çıkışını ayırmam gerekiyor.
Ses kalitesinden ödün...
Overclock yaparak veya yüksek olanı diğeri ile aynı değerlere çekerek çalışırsa problem yok benim için.
Yeterki durup durup hata vermesin sürekli.
Zaten bi süre sonra hepsini satıp yüksek mhz ramler almayı düşünüyorum anakartım 5066mhz destekliyor.
Merhaba arkadaşlar elimde 2x8 16gb 3000mhz ram bulunmakta.
Alacağım hazır sistem de 2x8 16gb 3200mhz ram bulunmakta.
Anakartımın 4adet ram slotu var, bu farklı marka ve farklı mhz değerlerindeki ramleri beraber kullanma şansım varmı ?
Modeller :
ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB (2x8GB) 3200MHz...