Aesthor isimli üyenin son içerikleri

1. Aesthor

HDD SIKIŞTIRMA ZARARLI MI

diske sağ tık yapıyorum diski sıkıştır gibi bir seçenek var sıkıştırırsam yer açılır mı onu kastettim
  2. Aesthor

HDD SIKIŞTIRMA ZARARLI MI

Laptop kullanıcısıyım ve laptop biraz eski 110gb bir harddisk var ve 15gb gibi boş alan var daha fazla yer açıp oyun indirmek istiyorum harddisk sıkıştırırsam zararı olur mu ve yeteri kadar yer açar mı ?
  3. Aesthor

GTA 3 İNDİRECEK LİNK BULAMIYORUM

hocam denedim ama mss32 dll hatası var düzelmiyor mss32dll indirip dosyalra attım yine aynı herkes palavracı olmuş
  4. Aesthor

o site tamamen hikaye hocam antivirüs kuruyor pcye artı dll32 hatası var
  5. Aesthor

laptop kaldırır mı hiç kullanmadım
  6. Aesthor

pcden oynama taraftarıyım ama maaalesef indiremiyorum :(
  7. Aesthor

vice city bile yok ikisinden birisini istiyorum
  8. Aesthor

İlk oynadığım oyunlardan birisidir gta 3 eskiden cok oynardım ama 2 gündür girmediğim site kalmadı hepsi bilgisayarıma ya trojan atıyor yada antivirüs programı kuruyor nasıl indirebilirim yardım
  9. Aesthor

Çözüldü✓ RAV ANTİVİRÜS SİLİNMİYOR

hocam halletim teşekkür ediyorum
  10. Aesthor

Çözüldü✓ RAV ANTİVİRÜS SİLİNMİYOR

Bugün crack gta indirmeyi denedim yanında rav antivirüs diye bir program indi denetim masasından kaldırdım ama silinmedi görev yönetcisinden baktım 6 tane rav anti virüs çalışıyor ve cpu tüketimi çok fazla korkmaya başladım revo unistaller adlı program ile silmeyi denedim ama silinmiyor...
  11. Aesthor

Wolfteam kaldırır mı?

laptop eski aga anakart falan o yüzden wolfteam zula minecraft lol falan açıyor sağlam valorant açsa on numara olur 30 fps yeterdi bana
  12. Aesthor

Wolfteam kaldırır mı?

aga win 10 yaptım laptopu valorant açar mı 1697048971 bendeki ekran kartı işlemci internette bile yok bakamıyorum maalesef
  13. Aesthor

Wolfteam kaldırır mı?

aga win 10 yaptım ama 4gb ram ile konuda paylaştığım işlemci ve ekran kartı ile kaç fps alırım
  14. Aesthor

Wolfteam kaldırır mı?

açtığımda win 7 vardı ben kurmadım
  15. Aesthor

Wolfteam kaldırır mı?

cidden verdiğim para değecek bir sistem bulamadım üniye gidicem bu sene napıcam bilmiyorum 1696766783 bende gram şans yok stokçuların Allah belasını versin
Geri