aet95 isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Kurallarda öyle yazıyor ama ben dahil bir çok kişide "bu kod bu ürün için geçerli değil" hatasi çıktı yani Amazon dediklerinin dışına çıkıp kafasına göre ürünlere indirim yaptı.
  2. A

Hayırlı uğurlu olsun hocam indirimsiz ürünlerde kod geçerli sanırım
  3. A

Hocam ne aldın da kod ekleyebildin?
  4. A

Hayatımda Amazon dan bu kadar nefret edeceğimi düşünmezdim. Amazon bile böyle olduysa geçmiş olsun.
  5. A

Bitti daha uygulanmayacak.
  6. A

Amazon kağıt üstünde indirim yapıyor ama amazon sitesi çöküyor ne biçim hizmet bu!?
  7. A

DRAM Modüllü SSD Önerisi

Windows için hızlı bir SSD bakıyorum. Oyun için de bilgisayarda takili olan M.2 SSD'yi kullanılabilir.
  8. A

DRAM Modüllü SSD Önerisi

Peki okuma yazma hızı biraz tik daha yüksek olan 1 TB M.2 SSD'lerin fiyat farkı ne kadar? Ayrıca 512 GB'lık M.2 SSD de önerebilir misiniz?
  9. A

DRAM Modüllü SSD Önerisi

Hocam Amazon, Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlerden almayı tercih ediyoruz kişisel algılamayın lütfen. 1754217523 Hocam aslında hem oyun hem de Windows'u çalıştırmaya yönelik arıyoruz. 1 TB dediğiniz gibi çok daha iyi olur ama fiyatlar bu aralar cep yakıyor maalesef. O yüzden çok büyük bir...
  10. A

DRAM Modüllü SSD Önerisi

Merhabalar iyi forumlar, kardeşimin laptop bilgisayari için DRAM modüllü ve 500 GB ya da 1 TB depolama alanına sahip 2500 TL civarına satılan M2 SSD bakıyorum. Bu fiyat seviyelerinde satılan bir M2 SSD tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. A

LG UltraGear 24GS60F-B vs AOC Agon Pro 24G42e

Hocam 1 ay kadar önce AOC monitör aldım. Monitörden memnunum ve herhangi bir ghosting vb. bir sorun yaşamadım
  12. A

Lenovo IdeaPad Slim 3'ün daha önce kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılır?

Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada'dan Lenovo IdeaPad Slim 3 satın aldım. Ancak garanti başlangıç tarihinin Mart 2025'te başladığını öğrendim. Sonrasında ilk olarak batarya şarj testi yaptım ve şarj döngü değeri 1 çıktı. Ardından Hard Disk Sentinel üzerinden SSD'nin ne kadar çalıştığına baktığımda...
  13. A

2 TB taşınabilir SSD önerisi

İyi forumlar arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kaliteli olması hem de fiyatının uygun olmasından dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alınırsa herhangi bir sorun yaşamam durumunda iade etmek istediğimde çok sıkıntı yaşar mıyım? Eğer daha iyileri varsa...
  14. A

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Onu bilmiyorum maalesef ama iyzico nun kendi sitesinde geri ödeme yaptıkları yerleri yazmışlardır.
Geri