Kurallarda öyle yazıyor ama ben dahil bir çok kişide "bu kod bu ürün için geçerli değil" hatasi çıktı yani Amazon dediklerinin dışına çıkıp kafasına göre ürünlere indirim yaptı.
Hocam Amazon, Hepsiburada ve Trendyol gibi yerlerden almayı tercih ediyoruz kişisel algılamayın lütfen.
1754217523
Hocam aslında hem oyun hem de Windows'u çalıştırmaya yönelik arıyoruz. 1 TB dediğiniz gibi çok daha iyi olur ama fiyatlar bu aralar cep yakıyor maalesef. O yüzden çok büyük bir...
Merhabalar iyi forumlar, kardeşimin laptop bilgisayari için DRAM modüllü ve 500 GB ya da 1 TB depolama alanına sahip 2500 TL civarına satılan M2 SSD bakıyorum. Bu fiyat seviyelerinde satılan bir M2 SSD tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada'dan Lenovo IdeaPad Slim 3 satın aldım. Ancak garanti başlangıç tarihinin Mart 2025'te başladığını öğrendim. Sonrasında ilk olarak batarya şarj testi yaptım ve şarj döngü değeri 1 çıktı. Ardından Hard Disk Sentinel üzerinden SSD'nin ne kadar çalıştığına baktığımda...
İyi forumlar arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kaliteli olması hem de fiyatının uygun olmasından dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alınırsa herhangi bir sorun yaşamam durumunda iade etmek istediğimde çok sıkıntı yaşar mıyım? Eğer daha iyileri varsa...