COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN V14 Kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. BİOS taş gibi, basit ve kurcalaması keyifli, update derdi yaşamazsın, kısaca pürüzsüz.
Madde 163- (2) Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır…”
ATX Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Sıvı Soğutma
Psu
Elimde bu parçalar var fakat bunları aldıktan sonra alacağım kasaya karar veremedim. ATX anakartı, sıvı soğutucuyu ve ekran kartını rahatça sığdırabileceğim akvaryum veya şık görünen her türlü kasa fikirlerinize açığım.
Ustada Ankara'da kalmak büyük şanssızlık olmuş. Başkentin rütbeli olması tamamen olası görünüyor zaten umarım oraya zımbalanmam.
Seçim yaparken özellikle rütbeli olmak istemediğim için işaretlememiştim fakat istenmeyen ot başında biter derler döndü dolaştı geldi beni buldu. 6 ay nasıl işten...
Evet sayın forum ahalisi 2023 de tecili bozmuş lise sonrası ve üniversite mezunu arkadaşlar için askerlik tarihleri hemen hemen belli oldu.
Bu kurbanlar arasında bende varım maalesef
Sevk tarihleri ve yerleri belli olan arkadaşlar varsa gelin konuşalım, tanışalım belki aynı yere düşenler varsa...