aeyldrmm isimli üyenin son içerikleri

1. aeyldrmm

Yardım Colorful Anakart Alınır Mı?

aşırı garip bir konumlandırma ama yapmış elemanlar
  2. aeyldrmm

Beyaz sistem kuracağız diye b850 beyaz anakartlara servet yatırmak yerine bunu deneyeyim dedim, cidden taş gibi anakart çıktı hiç pişman değilim.
  3. aeyldrmm

COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN V14 Kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. BİOS taş gibi, basit ve kurcalaması keyifli, update derdi yaşamazsın, kısaca pürüzsüz.
  4. aeyldrmm

IP TV LAZIM YARDIMM EDIN

Madde 163- (2) Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır…”
  5. aeyldrmm

Yardım Beyaz şık bir kasa için yardım.

ATX Anakart Ekran Kartı İşlemci Sıvı Soğutma Psu Elimde bu parçalar var fakat bunları aldıktan sonra alacağım kasaya karar veremedim. ATX anakartı, sıvı soğutucuyu ve ekran kartını rahatça sığdırabileceğim akvaryum veya şık görünen her türlü kasa fikirlerinize açığım.
  6. aeyldrmm

asker telefon önerisi

Qin f22 var onun fiyatı 7k dan başlıyor. Bahsettiğin fiyatlara anca 0 tuşlu bulabilirsin sadece radyosu olan
  7. aeyldrmm

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

Palit 9600 gt günlerce knight online oynardım vay be
  8. aeyldrmm

18 Yaşını geçmiş her erkeğin karşılaşacağı o gün geldi.

Hayırlısı olsun artık. Kaldı 19 gün gidiyoruz bu işin dönüşü yok muhaberede işler umarım rahat olur bir nebze.
  9. aeyldrmm

Ustada Ankara'da kalmak büyük şanssızlık olmuş. Başkentin rütbeli olması tamamen olası görünüyor zaten umarım oraya zımbalanmam. Seçim yaparken özellikle rütbeli olmak istemediğim için işaretlememiştim fakat istenmeyen ot başında biter derler döndü dolaştı geldi beni buldu. 6 ay nasıl işten...
  10. aeyldrmm

Öğrenci işleriyle konuş askerlik şubesine yazı göndersinler
  11. aeyldrmm

Yoğunluk yoktur belki veya bir şeyler bir şeyler, askeriyede mantık aramıyoruz doğal olarak. Arkadaşların ne olarak görev yapacak?
  12. aeyldrmm

Evet sayın forum ahalisi 2023 de tecili bozmuş lise sonrası ve üniversite mezunu arkadaşlar için askerlik tarihleri hemen hemen belli oldu. Bu kurbanlar arasında bende varım maalesef Sevk tarihleri ve yerleri belli olan arkadaşlar varsa gelin konuşalım, tanışalım belki aynı yere düşenler varsa...
  13. aeyldrmm

Bilgisayar programcılığı nasıldır

Bu sıralamayla 2 yıllık önlisans okursan yazık kafana
  14. aeyldrmm

Çözüldü✓ Ak400 sogutucu kurulumunda yardım gerekiyor.

Eğer soğutucu ledleri A-RGB değilse elinizdeki molex kablosu. PSU üzerinde fanları bağlamak için bolca var
  15. aeyldrmm

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Tek saf ben değilmişim şükür :D
Geri