https://www.dr.com.tr/elektronik/moza-r5-bundle-pc-direksiyon-seti/oyun-konsol/konsol-aksesuarlari/pc-aksesuar/urunno=0002227897001
fiyat güzel 34k dan aldım bir ay önce
olabilir bence bende abuk subuk ani droplar yaşadım kaldı ki 4k da bide besleme problemide olmadığı halde şuan yağ gibi akıyor göndermeden ramleride test etmiştim hatta şüphelenip onlar sorunsuz
benim arkadaşta 13700k vardı hocam onunkini değiştirdiler bende ondan göndereyim dedim biraz windows kullanınca özellikle ya kitleniyodu pc ya reset atıyodu garantileride artı 3 yıl daha uzattılar diye biliyorum sistemde en ufak bi garip durumda gönderin hocam 13600k da sorun yaşamadım bende...
Saol hocam ellerine geçtikden 3 saat sonra kargoya vermişler yenisini bende şaşırdım biraz dhl adreste sıkıntı yaşamış yoksa süreç 4 günü geçmicekti windowsta da açık ara daha akıcı coklu işlemlerde donuyodu kimi zaman oda kayboldu
selam başkan işlemciyi değiştirmişler ben küreli yuvarlak olan kutuda gönderdim ufak bi kutusu var gelenin. Sisteme taktım taktıgım gibi octt açtım whea hatası yok sıfır işlemci zamanla kendini yemiş sanıyorum şuana kadar kilitlenme de olmadı ki zaten octt de daha power testinde 800wata kadar...
Eltkrikli süpürge tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar suya çeken modeller varmış galiba hemen tıkanmasın banamısın demesin çekişi güçlü olsun fiyat performans bişe olursa sevinirim bütçe 15k ya kadar cıkarım
ekran kartına cok para bayıldım yoksa gerisi bazıları 2. el anakart falan yinede pahalı tabi psu anakart 2. el geriside indirimlerden toplanma gibi bişe oldu
son hızda cok sesli ama kulaklık takıpda ben soğutacam rekabetçide tam performans kullanayım dersen yine duymuyosun ama ben şahsen hiç sona çekmedim corsairin dediğim modelinin fanlarına göre de açık ara iyi ben nispeten uyguna aldım yoksa alırmıydım bilmem havanın radyatörden geçişi oldukca...
bende daha önce yine üst seviye bi model vardı 2 sene kullandım performansı düştü diye garantiye yolladım değişimden yenisi geldi kapalı kutu sattım onu asusa geçtim model şuydu hatta
[H3 id='Corsair+iCUE+H150i+Elite+Capellix+XT+White']Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT White[/H3]
bu cihazın...