ben kullanıyorum bu cihaza verilen güncellemeyle birçok sıkıntıyı düzeltmiş asus galiba kutudan cıkarır cıkmaz yükledim şu güncellemeyi
https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg27ucdm/helpdesk_bios/
bende bi süre cok memnun kaldım hocam ne zamanki garanti bitti ekran kenardan sararmaya başladı batarya şarj tutmamaya başladı elimde kalıyodu tablet. akıcılık olarak yeni gelen güncellemelerle cihaz zayıfladı kasmaya başladı bende elden cıkarttım zor bela yoksa yine ipad alırdım ekran yanma...
cayır cayır calısırken m1 de ısıdan ekranı yaktık hocam ipadden vazgeçtim
1783522293
s11 ultra da şahaneymiş kararsızlık hat safhada şuan bende de magic pad 2 yi incelemiştim ekran cok iyiydi vatanda
ipadler de ekran yanması yaşadım fazla ısınmadan dolayı cihazın ekran kenarları sararmaya başlıyor asla almam artık çıkacak samsung tabletlerde bundan kesin pahalı olur kararsız kaldım hb de 43.500 e var şuan
selamlar dostlar taksitle tablet alıyım diyorum daha önce ipad pro m1 kullanıyodum onu sattım ekranı sararmıştı sanırım yanıktı pilide eskisi kadar tutmuyordu alıcıya söyledim benim için problem değil deyip aldı gitti pubg oynayacakmış. Şimdi tablet bakınıyorum taksitle alacağım kesinlikle sıfır...