Afacan Dennis isimli üyenin son içerikleri

1. Afacan Dennis

🔥İndirim Asus Pg27ucdm 4k 240hz OLED Monitör 51 Bin ₺+Peşine 9 Taksit!

ben kullanıyorum bu cihaza verilen güncellemeyle birçok sıkıntıyı düzeltmiş asus galiba kutudan cıkarır cıkmaz yükledim şu güncellemeyi https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg27ucdm/helpdesk_bios/
  2. Afacan Dennis

Honor Magicpad 4 47 Bine Almak Mantıklı mı ?

ben uzun süre oyun oynadım içinden geçti :D
  3. Afacan Dennis

bende bi süre cok memnun kaldım hocam ne zamanki garanti bitti ekran kenardan sararmaya başladı batarya şarj tutmamaya başladı elimde kalıyodu tablet. akıcılık olarak yeni gelen güncellemelerle cihaz zayıfladı kasmaya başladı bende elden cıkarttım zor bela yoksa yine ipad alırdım ekran yanma...
  4. Afacan Dennis

cayır cayır calısırken m1 de ısıdan ekranı yaktık hocam ipadden vazgeçtim 1783522293 s11 ultra da şahaneymiş kararsızlık hat safhada şuan bende de magic pad 2 yi incelemiştim ekran cok iyiydi vatanda
  5. Afacan Dennis

ipadler de ekran yanması yaşadım fazla ısınmadan dolayı cihazın ekran kenarları sararmaya başlıyor asla almam artık çıkacak samsung tabletlerde bundan kesin pahalı olur kararsız kaldım hb de 43.500 e var şuan
  6. Afacan Dennis

hiç bilmiyorumki honor tablet ilk olacak benim içinde öncesinde ipad pro m1 vardı donma kasma yaşıyordum son zamanlar elden cıkarttım
  7. Afacan Dennis

oyun netlix yutub gibi hocam karışık kullanım 1783521278 24 e kadar düşmüştü almadığıma pişman oldum
  8. Afacan Dennis

banada pahalı geldi çok kararsız kaldım işlemci farkı var sadece
  9. Afacan Dennis

selamlar dostlar taksitle tablet alıyım diyorum daha önce ipad pro m1 kullanıyodum onu sattım ekranı sararmıştı sanırım yanıktı pilide eskisi kadar tutmuyordu alıcıya söyledim benim için problem değil deyip aldı gitti pubg oynayacakmış. Şimdi tablet bakınıyorum taksitle alacağım kesinlikle sıfır...
  10. Afacan Dennis

Çözüldü✓ RX 9070 XT Model Önerileri

pure de güzel vramleri biraz sıcak calısıyor ama
  11. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Antep Pazarı %50 İndirim

uyanık firma zaten indirim önceside antep muskasını 1250 den satıyodu bunlar yersen
  12. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Gigabyte 27" Mo27u2 4k OLED Peşin Fiyatına 3-6-9 Taksit 33.315 ₺

aynen usta nerdeyse fiyat farkı 2 kat o yüzden değmezdi bence ama güzel memnunum
  13. Afacan Dennis

❌İndirim Bitti! Gigabyte 27" Mo27u2 4k OLED Peşin Fiyatına 3-6-9 Taksit 33.315 ₺

Rog a 54k verdimeden önce cıkaydı karşıma keşke 🥹
Geri