Evet bime gidip aldım taksitle max 4 e bölünüyor taksitle alacaksaniz
1752700277
1752700290
Benim aldığım bu hocam
1752700312
İnternetteki fiyatına göre daha uygun
Hocam şu anlık fazla bakamadım ama YouTube Netflix vs platformlarda izledim 4k videoları gerçekten görüntü kalitesini beğendim,eve gidince kanallar arası geçişlere bakıp size yazacağım
Ne gariptir ki stok bitip 1000 TL ye çıkana kadar doğru dürüst siteye giremedim,bı baktım aniden 1000 lira oldu siteye hızla girmeye başladı,bu işte bişey var ama çözemedim
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı Şu an until dawn oynuyorum ve ayarlardan fsr Kalite modunda açtım,acaba fsr açınca oyunun orijinal renk dokularından aşırı fark eder mi? yoksa orijinal e yakınmı olur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar sistem olarak RX 6700xt Ryzen 5 5600 16gb ram mevcut, bilgisayarıma bakım yaptırdım ve yaptırdığım usta herhangi bi sıkıntı olmaz dedi. Sizden ricam optimizasyonu sağlam birkaç oyun önerir misiniz? Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığına bakmak istiyorum FPS konusunda. Şimdiden...
Merhaba arkadaşlar 5 ay önce https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html monitörü aldım bugün ghosting test yaptığımda böyle sonuç çıkıyor ilk başta ghosting yoktu neden şu an böyle hata alıyorum anlayamadım sonuca...