affetmeZ isimli üyenin son içerikleri

1. affetmeZ

gtaV online cheat engine para hilesi fixlendi mi

Kanka tamam da yavaş yavas bütün yerleri alınca daha çok para kazaniyon zaten. Veya direkt cayo perico kascan. Hileli oynicaksan single modda al motoru gez dolaş. Demek istediğim hileyle yapınca amaç kalmiyo. oyunda motoru almaya 10 saat gecirmek mi daha iyi motoru hileyle alıp 1 saat vakit...
  2. affetmeZ

gtaV online cheat engine para hilesi fixlendi mi

Kanka hileli oynayınca napcan ki oyunda. Hilesizde en azından para biriktiriyim de şunu alıyım diyip vakit geçiriyon istediğin herşeye sahip olunca yapacak bişey kalmiyo. Ha pvp oynicam diyosan bişey diyemem
  3. affetmeZ

Yardım İphone alacağım bakar mısınız? 13 beyaz renk aldım.

Yav kanka 40k para veriyon 600den mi gocundun😀 orjinalin hangisiyse onu al
  4. affetmeZ

Yardım İphone alacağım bakar mısınız? 13 beyaz renk aldım.

Kanka ben 1 sene önce orjinal adaptörü 300e aldım şimdi 600se normal fiyat
  5. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Mantıksız bişey olmaz ama param da yok o kadar.
  6. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Yav Allah allaaaah. Hacı abi 64 kişilik serverin yükünü taşıyacak olan islemci mi ekran kartı mi? Dedim ya ben zaten story modda 130 140 FPS alabiliyorum diye. Önemli olan kalabalık sunucuda fazla FPS almak onunda ekran kartıyla alakası yok
  7. affetmeZ

yüklü olan oyunlarınızı ss atın

Oyun yavaş yüklenir de sistem yetiyorsa takılma yapmaz. Benim BF 5 BF 1 harddiskte yüklü.
  8. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

BF 5te 150 FPS versin ben okeyim zaten. CSGO da eskiden 400 FPS aliyordum da şuan maalesef. AAA oyunlar oynasam işlemci almam zaten kanka ekran kartını yukseltirim işlemci yeter her türlü .
  9. affetmeZ

Hangi ekran kartını neden kullanıyorsunuz?

1660 süper var. Online oyunlar oynadığım için yüksek modellere gerek duymuyorum şuanlık
  10. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

7800x3d al git 1030u tak kullanırsın. rdr 2 oynayamazsin ama CS oynarsın her türlü. İslemci oyunu var ekran kartı oyunu var. Bende sadece bf CS oynadığım için islemci arıyorum, sen bana ekran kartı yükselt diyosun. 64 kişilik serveri taşıyacak olan islemci, ekran kartı değil. Ben zaten story...
  11. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Kanka şöyle düşün 3060 ekran kartın var r5 1600 islemcin var ama sadece CS oynuyosun islemci mi alirsin ekran kartını daha da mi yukseltirsin? İşlemci alırsın tabi Bende demek istiyorum ki 1660S o kadar kotu bı kart degil en azından oynadığım oyunlar için gayet yeterli. İ3 12100f siz yeterli...
  12. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Kanka ona uygun anakart alacan işlemciyi alacan çok para. İlerde bakılır fiyatı ucuzlar belki 1703057003 Bende aynısını yapicam AMD Intel arasinda 1000 TL fark vardı o yüzden sordum
  13. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Valla ben intel'den ne sıkıntı çektim ne de çekeni gördüm. Ama bu AMD'ye geçersem pişman olacak gibi hissettim o yüzden neyse parası verip 12400f geçmesi en mantıklısı. Hazır soğutucu da var tertemiz kullanirim
  14. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

Fiyatı da köpek gibi işte. 7500e geçersem ekran kartını da değiştirmek zorundayım. O da bana ters
  15. affetmeZ

İntel'den AMD'ye geçmek

İşte o yönden gerek yok AMD'ye her anakartla her işlemci olayı saçma. Ya uyarsın ya uymazsin bitti
Geri