vallahi kardeşim zorlarsam zorlarım ama açıkcası en başta dediğim gibi 100 bin tl gibi bir şey düşünüyordum. Ama mesela Irai 119 binlik çok daha iyi dediği için, eğer yani çok daha iyiyse aradaki biri 104 bin biri 119 bin, aradaki 15 bin için zorlarım yani. O açıdan ne bileyim çok fark edecekse...
şimdi kardeşim semiramis benim sistem daha iyi diyor. Sen bu 99bin tl lik için mi 119 bin tl lik için mi daha iyi diyorsun semiramisin sistemden
1774866184
evey bunu da taksitsiz aldım. tek çekim. 9 ay taksitli dahi 24 bin küsur lira fark yazıyor zaten
valla kardeşim benim monitör asus vp228. Dandik filan ama ben öyle çok kötü olmadığı müddetçe inanılmaz görüntü kalitesi arayan biri değilim. Ama bu kadar para verdikten sonra bari iyi bir monitör olsun noktasındayım. O açıdan 20 bini aşmayacak şekilde iyi bir şey tavsiye edebilirsen memnun...
eyvallah kardeşim hepiniz sağolun varolun. Sizin gibi insanlar sayesinde bu millet ileri gidiyor :D Bu sisteme uygun çok pahalı olmayan bir monitör tavsiyen olursa ayrıca teşekkür ederim.
pardon kardeşim 25 bin fazlaya yazacaktım. Tam olarak 128 bin küsur oldu. Bu arada gökdenizin yazdığı sistemi dizdim itopyadan, ona da anında zam gelmiş 104 bin tl oldu seninki ile aynı fiyata :oops: ben de afedersin göt korkusundan senin önerdiğini trendyoldan sipariş ettim hemen olurda...
anladım karışıklık olmuş o kısımda ben kasayı da haricen seçeceğiz sandım. Daha önceden neredeyse bu rakamların üzerinde fiyatlı boş kasa gördüğüm için sordum :)