afkhoca isimli üyenin son içerikleri

1. afkhoca

Anakart Uygulamasıni Bulamıyorum Yardım Edermisiniz ?

Aynı kartınızdan var da bende de ondan sordum Powercolor Red Devil RX 6700xt kullanıyorum ben de
  2. afkhoca

Uygulama yani değil mi bu Ben yapamadım da yardımcı olur musunuz
  3. afkhoca

hocamsen ekrankartı ısıklarınınasıll kontrol edıyorsun
  4. afkhoca

Kasamın Sogutucunun ve Ekran Kartının Işıklandırmasını Nasıl Aynı Yapabilirim

Aslında gpu nun kablosu varmis arb icin Ama benimkinde elimde yok maalesef o yuzden takamıyorum
  5. afkhoca

Kontrolcü var ama Ekran kartının argb kablosu yok oraya takılı degil yani Bir de cpu fanı takılı oraya o da değişmiyor 1785951560 Kasa üzerinde ki tuş veya harici bir uygulamadan yapma imkanım olmaz mi i 1785951589 Bütün ışıklandırmaların kontrolünü aynı yerden yapmaya çalışıyorum açıkçası
  6. afkhoca

Kasam da bu şekilde yeni toparlıyorum
  7. afkhoca

Biostar b650m x3d pro + RX 6700xt 12 gb Thermalright kule tipi soğutucu Gameline kasa Bu özelliklerdeki pc min ışıklandırma ayarlarını vs nasıl bir yapabilirim Geçmiş yerlerde 1 2 söyleyen oldu ama yapamadım Uygulama üzerinden kontrolcü üzerinden vs nasıl yapabilirim Yardımcı olur musunuz
  8. afkhoca

Monitör Alacağım ama Ne Almalıyım Bilmiyorum

Bunun siparişini verdim hocam
  9. afkhoca

Tamamdir hocam teşekkür ettim Eyvallah
  10. afkhoca

Monitör Alacağım ama Ne Almalıyım Bilmiyorum

Asus Tuf Gaming Vg249q5r 23.8 İnç 200hz 0.3ms Full Hd Adaptive Sy 5.473,08 TL yerine 4.599,08 TL https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-vg249q5r-238-inc-200hz-03ms-full-hd-adaptive-sy-99736109?magaza=sepetist Bu nasıldır acaba
  11. afkhoca

Viviled de acilmadi
  12. afkhoca

Benim model yok ama En sondaki linkle deneyecegim simdi
  13. afkhoca

signa rb destekemıyorbıostarı yukedım de omadı bıoska yapmak ıstemıyorum da baska ne uyguama onerırsınız 1785681170 bir de işemcı fanarını da kasa fanarı ıe aynı renkerde yapmak ıstıyorum bu konuda bılgınız var mı
  14. afkhoca

BIOS SON GUNCEEME YAPIDI 1785680500 EKRAN KARTI SUAN ICINYONK HENUZ RED DEVI RX6700XT KARGODA EIYOR BASKA NEYIN DRIVERI VAR WIN GUNCELL
  15. afkhoca

Bir de pc yi yeni kurdum yapmam gerekli ayarlar vs nelerdir
Geri