afmaf isimli üyenin son içerikleri

1. A

2. el playstation 3 fiyatı ne olmalı

yani öyle çok para lazım değilde kullanmıyorum kullanmıcamda baya uzun süredir boş kalabalık yapıyo kenarda durunca bi faydası yok sonuçta
  2. A

istanbuldayım 1,5k benim için makul açıkçası
  3. A

elimde bi playstation 3 var bunu satmak istiyorum ama ne kadar ediceği hakkında hiç fikrim yok hızlıca satılmasını tercih ederim biraz ucuza vermek sorun değil 1 tane orjinal kol var ama onu fiyata dahil etmek istemiyorum biraz kötü bir durumda ama hala çalışıyor modelinide bilmiyorum resmini...
  4. A

Yeni topladığımız bilgisayar çalışmıyor

en ucuzu olduğu seçmiştim pişman olduk
  5. A

Hiç anlamadım baya cahilim bu konuda 1679153066 Kablolar tam oturdu eminim ondan 1679153099 B550m gigabyte
  6. A

4 saniye falan sürüyor sistemin kapanması bios acamiyoruz ki 1679152168 Öyle yapicaz sanırım artik iade den önce bir arkadaşın ayni model anakartinin üstünde parcalarimi denicem
  7. A

Pinleri kontrol ettim işlemci de sorun yok gözüküyor anakart ram slotlari sorunlu olabilir çünkü rame bişey takmadigimda fanlar dönüyor çalışıyor sistem
  8. A

Evet başka sistemde çalışıyor hatta bu kasayada başka ekran kartı takıp denedim
  9. A

Ramleri tekli ve çift olarak denedim her slotda ama olmadı bu ramleri elimdeki başka bi sistemde denedim ve çalıştı başka ramleri bu kasada denedim yine olmuyor
  10. A

Aşağıdaki video gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum 700 watt gold power var sistem: b550m d3sh/ ryzen 5 5600/ r9 390x ekran kartı/ kingston fury 2x8 3600 mhz ram/ 1tb hi-level ssd 1679150654 Videoyu nedense yükleyemiyorum yt ye yukleyip link aticam ama olan olay fanlar dönüyor pc açılmaya...
  11. A

Yeni bilgisayar topladım ama açamıyorum

Knk ekran kartını arkadaşın pc de denedim çalışıyor
  12. A

1679006492 Kingston fury 2x8 3600 mhz ramler ( ramleri başka sistemde test ettim çalışıyor)
  13. A

Hayır yanmıyor 1679003207 !MuratK#0193 ekle knk
  14. A

Gıgabyte B550m-ds3h ryzen 5 5600 2x8 3600mhz ram 1tb m.2 sssd ( 3100/3500) r9 390x ekran kartı 700 watt gold psu yeni aldım parçaları ayrı ayrı topladım tüm kabloları doğru taktığıma eminim işlemci fanıdır ekran kartı falan hepsi çalışıyor sitemi başlatınca ama bir kaç saniye powerdan bi ses...
  15. A

Çözüldü✓ b550M pro anakartını almak istiyorum r5 5600x işlemcisi ile kullanılırmı

çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman
Geri