elimde bi playstation 3 var bunu satmak istiyorum ama ne kadar ediceği hakkında hiç fikrim yok hızlıca satılmasını tercih ederim biraz ucuza vermek sorun değil 1 tane orjinal kol var ama onu fiyata dahil etmek istemiyorum biraz kötü bir durumda ama hala çalışıyor modelinide bilmiyorum resmini...
4 saniye falan sürüyor sistemin kapanması bios acamiyoruz ki
1679152168
Öyle yapicaz sanırım artik iade den önce bir arkadaşın ayni model anakartinin üstünde parcalarimi denicem
Pinleri kontrol ettim işlemci de sorun yok gözüküyor anakart ram slotlari sorunlu olabilir çünkü rame bişey takmadigimda fanlar dönüyor çalışıyor sistem
Ramleri tekli ve çift olarak denedim her slotda ama olmadı bu ramleri elimdeki başka bi sistemde denedim ve çalıştı başka ramleri bu kasada denedim yine olmuyor
Aşağıdaki video gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum 700 watt gold power var sistem: b550m d3sh/ ryzen 5 5600/ r9 390x ekran kartı/ kingston fury 2x8 3600 mhz ram/ 1tb hi-level ssd
1679150654
Videoyu nedense yükleyemiyorum yt ye yukleyip link aticam ama olan olay fanlar dönüyor pc açılmaya...
Gıgabyte B550m-ds3h
ryzen 5 5600
2x8 3600mhz ram
1tb m.2 sssd ( 3100/3500)
r9 390x ekran kartı
700 watt gold psu
yeni aldım parçaları ayrı ayrı topladım tüm kabloları doğru taktığıma eminim işlemci fanıdır ekran kartı falan hepsi çalışıyor sitemi başlatınca ama bir kaç saniye powerdan bi ses...