Merhaba yeni almış olduğum Asus tuf f16 FX608JH model laptopuma Windows'u yükleyip kurdum. Daha sonrasında asus'un kendi sitesinden bütün driverları yükledim fakat yüklediğim driverlar açılmıyor. Örneğin Asus sistem kontrol arayüzü driverını yükleyip kurmama rağmen hiçbir şekilde açamıyorum...
Window'u indirdim şuan o bilgisayara Kaspersky alıp tarama yapacağım. Acaba bütün virüsleri halleder mi ? Çünkü ağır bir virüs var gibi duruyor. Bundan önceki monster laptopuma da buna çok benzeyen bir virüs girmişti ve anakarta bile işlemişti format attığımda bile geçmedi, bu beni korkutuyor...
Hocam bu biraz kumar gibi ama Windowsu indirip, kurup daha sonrasında kurduğum bilgisayardan virüs taraması yapsam olur mu? Benim bilgisayarım olmadığı için çok kurcalamak istemiyorum.
1761563955
Ne yapayım peki
1761563979
Hocam bu biraz kumar gibi ama Windowsu indirip, kurup daha sonrasında...
Merhaba yeni almış olduğum bilgisayara windows 11 yükleyecektim, bilgisayarcılara güvenmediğim ve etrafımda çok bilgisayarı olan insan olmadığı için bir arkadaşımın bilgisayarını bulabildim fakat şöyle bir sorun var bilgisayar hiçbir şey yapmamasına rağmen CPU kullanımı %90 larda ve hor...
Merhaba yeni almış olduğum bilgisayara kurulum yapmak istiyorum. Nereden flash bellekli bir Windows 11 home alabilirim ? En güvenilir yerler hangileri ?
https://www.idefix.com/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv082-i5-13450hx-16-gb-512-gb-ssd-rtx5050-16-wuxga-gaming-laptop-p-10802212 Merhaba, bu sabah bir konu açmıştım linkini paylaşmış olduğum ürüne karar kıldım ve siparişini verdim çünkü en uygun fiyatlı yer burasıydı ancak siparişi verdikten sonra...
Yukarıda da belirtmiştim hocam HP'lerde ciddi sorunlar var, ısınma sorunu da cabası. O yüzden tercih edeceğim bir marka değil yine de teşekkür ederim.
1761198170
Çok sağ olun, mesafe çok çok uzak maalesef ama not düşeceğim dediğiniz gibi. Bende dediğiniz gibi incehesaptan toplanılan kasalarda...
Yıllardır aynı muhabbet. Aynı parayla çok daha iyi bir masaüstü alabileceğimin bende farkındayım ancak şuanki durumum buna el vermiyor laptop daha avantajlı kalıyor.
1761197695
Tekrardan teşekkürler, peki incehesap hakkında bir bilginiz var mıdır ?