Muhabbetimiz yok ya ondan. Tanımadığımdan nasıl tepki verir kestiremiyorum.
1681388543
Mesajla konuşmak demek "Sadece gönlümü rahatlatıyorum." Demek bence. O yüzden yarın yüz yüze konuşurum...
Yok be 1 yaş büyüğüm galiba.. Abla denememin sebebi bizim sınıfta bir kız var sürekli ona abla derim ordan refleks olmuş işte.
Anlatacak sözcük bulamıyorum ama berbat hisseserdim galiba.
Bi önceki teneffüs karşılaştım. Yine yere bakarak geçtim. Konuşursam daha da batırırım gibi hissediyorum. Ama yarın bölümdeyken özür dilerim. Aslında biraz önce özür dileyecektim ama koridor aşırı kalabalıktı...
1681377067
Hakaret etmeme ne hacet? Kalbini kırdım gibi hissediyorum ki öyle oldu...
Anladım. Ben hatamı anladım zaten ilk o konuşmamızda. Sonra O'nu gördüğümde utanıp ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Beni tanısanız daha iyi anlarsınız. Bakın ben gerçekten çok özgüvenli ve raha biriyim. Okuldaki faaliyetlerde bayağı rol oynuyorum. Yaptığım bir hatada okulun diline düşmekten...
Hacı abi aynı bölümde farklı sınıftayız. Hergün yüzyüze geliyoruz. İşte bundan da utanıyorum ya.
1681372846
Sonra vursun tokatı. Bu daha da öküzlük olur. Lütfen dalga geçmeyin, rica ediyorum.
Şuradan başlayalım ki ben aseksüelim. Ama böyle kesinkes değil. Sadece belli bir yaşa kadar. En azından üniversiteye kadar. Zaten kız arkadaşlarım da yok. Okulda popüler biriyim. Meslek lisesindeyiz. Kız oranı epey düşük. Azda olsa sadece merhabalık hukukumuz oldu bazılarıyla. Neyse konuya...