https://www.jumbum.com.tr/Arctic-P12-Pro-PST-5-Pack
1774206349
ne gibi şeyler ben bu siteyi bu fanların ana bayisi gibi düşünüyordum her türlü fan var
1774206435
bu statik basınç muhabbetinde kaçırılan bir nokta var maks statik basınç 3000rpm de oluyor mesela 1300 1400 1500 rpm de tüm...
bu mevzuyu araştırdım vatana yollarsan en az 20 gün ekran kartın onlarda kalacak ama en az süreden bahsediyorum onlar da garantiye yollayacak garanti de çıkan sesin %30 dan fazla olup olmadığını ölçecek az ise değişimi iptal edecekler
Evet sanırsam voltaj regülatörünün yaptığı her işi ve daha fazlasını güç kaynağı yapıyormuş , çok küçük toleranslı voltaj regülatörleri de 20 bin TL den başlıyor
ben daha önce gratisten alıyordum kullandığım zaman kaşıntı yapmıyordu ama amazondan aldım satıcısı da amazondu kullandıkca kaşıntı yapmaya başladı bu konu hakkında bir yorumu olan var mı?
Öncelikle merhaba. Bilgisayarımda 850W güç kaynağı kullanıyorum ve evimizin prizinde topraklama bulunmuyor. Bu yüzden bilgisayarımı elektrik kaynaklı sorunlara karşı korumak istiyorum ancak bu konuda yeterli bilgim yok.
İlk olarak online UPS’lere baktım fakat kullanıcıların çoğu fan sesi ve...
Bunlar hatalı üretim olan modeller alıyorsanız youtubeden çıkarttılari desibel leri dinleyip alın, yeni ve güncel modelleri reverse olanlar ve yaprak sayıları azaltildi yani bedava verseler almayacağım bir ürün sesi dayanılmaz