Bu gaming gecesinde ürünü sepete ekleyince bir süre tanınıyor mu mesela bot kullananlar saniyelik alim yapabilir sepete eklenince ürünü bot ile alabiliyorlar mi? Ödeme kısmına geçince hata alır mıyız?
Bu da konuyla ilgili güncelleme nvidia reddetti haberi asustan aldığını söyleyen sahtekarlara karşı da Asus resmi açıklama yaptı o da reddetti bu yalan haber yapanlari ve yapanların haberini yayalara dava açılması gerekiyor piyasa Manipülasyonu yaparak fiyatları yükseltiyor lar
Millet sizi farmliyor markalardan para alan böyle bir haber yapıyor bunun haberini yapan youtuberin hiçbir resmi kaynaktan aldığı bir haber yok ek olarak nvidia resmi bir açıklama yaptı böyle bir şeyin olmadığını söyledi adamlar stokları eritmek için yalan haber yapıyorlar inanmayın
Evet pos cihazına sokup almadığım şekilde internetten yaptığım alışverişi temassız olarak nitelendiriyor ama pos cihazına gidip okututsam 400bin TL limitin var diyor
Ben de qnb de var geçen 50 bin TL ye bilgisayar parçası almak istedim onun da temassız 30bin limiti varmış 30 u oradan kullandım 20 sini yapikrediden yoksa alamıyordum arıyorum temassız ödemelerde online ödemelerde limit artmıyor diyor müşteri hizmetleri
Denedim yapikredide hepsinin limiti var temaslı ödersem 400.000tl ama temassız ödemelerde 1 günde sadece 20k limitim var ve artırımıyormus imkansizmis kredi kartı almam gerekliymiş
1768131668
Ben başvuru yaptım uygulamada gelir belgesi sunmaniz bekleniyor diyor sunmazsam ne olacak sunarsam ne...
Şu an nakit olarak 150bin TL param bulunmakta ama daha öncesinde hiç kredi kartı kullanmadım almadım da bilgisayar için ekran kartı almak istiyorum en az 60bin en fazla 150 bin TL değerinde bir ekran kartı alacağım elimde sadece banka kartım mevcut ve bu banka kartının da temassız ve online...