Agba isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yurtdışında karşılaştığım ikinci el garip sistem alınır mı

Bazı kullanıcı yorumları da gördüm darboğaz yaşamadıklarını söylediler. 2k monitör fazladan zaten mevcut elimde. Gidip bir kendim test yapmaya karar verdim. Gecikme durumu da yaşanmıyorsa alacağım. Teşekkür ederim.
  2. A

Fiyat gerçekten iyi ama işte alıp da oyun konusunda ciddi bir sorun çıkaracaksa almamayı tercih ederim. Görüntünün APU işlemciden verilme durumunu hala araştırıyorum.
  3. A

Teşekkürler hocam bilgi için. Zaten 2k-4k oyun oynatacağını ben de düşünmüyorum. Mini bir pc onu da belirteyim bu arada. Dediğiniz laptopları bilmiyorum. Satıcı ürünün performansından çok emin konuşuyor gelip istediğin testleri yapabilirsin diyor. Ama 1.5 saat araba yolculuğu mesafesinde. Eğer...
  4. A

Hocam soru çok açık, ekran kartında video çıkışı yok, apu işlemciden görüntü veriyor. Oyun oynarken herhangi bir gecikme yaşanır mı, performansta ne kadar bir kayıp olur bunu soruyorum. O zaten klasik satış yalanı farkındayım olduğu gibi çeviri yapıp attım ama merak ettiğim konu oyun oynarken...
  5. A

Aşağı yukarı 14000₺ ye geliyor hocam.
  6. A

UP UP :peeposad: Yok mu bir babayiğit şu mevzudan anlayan
  7. A

Özür dileyerek uplamak istiyorum. Türkiye saatini fark edememişim aşağıda kalmış görülmeden.
  8. A

Yurtdışında yaşıyorum. Yerel ikinci el sitesinden arkadaşımın CS 2 oynaması için basit uygun bir sistem bakıyordum. Bir sistem dikkatimi çekti. Fiyatı muadillerine göre çok fazla ucuzdu. Donanımını görünce şaşırdım iyice inceledim ama çok garip gelen şeyler var bana. Görselde attığım gibi hazır...
  9. A

Yeni sistem topladım fakat testlerde çöküyor

OC yaptınız mı hocam karta? Clock hızını düşürüp kullanmayı deneyin aynı şekilde. Yük altındaki sıcaklık dereceleri ve bellek kullanım durumu nedir?
  10. A

Sorun ekran kartının yük altında kalınca kendini kapatması gibi duruyor. Yüksek ihtimalle donanımsaldır. Tabi denemeden bilemeyiz ama madem eşinizde de var aynı sistem gpu değiştirerek tekrar bir deneyin muhtemelen aynı şeyle karşılaşacaksınız ve bu da muhtemelen güç kablolarından dolayı. PSU...
  11. A

Hocam öncellikle bios ve ve gpu güncellemelerini bir kontrol edin. Eğer sorun yok ve hepsi güncelse mesele çok yüksek ihtimalle gpu güç kablolarındadır. O da değilse anakartın gpu girişindedir. Umarım minimum zararla çıkabilirsiniz içinden.
  12. A

Yeni topladığım pc ye hangi Windows'u kurmalıyım?

Arkadaşlar yeni pc dizdim. Öncelikle anakartımda wifi bulunmuyor. Windows 11 kurulumu için de internet bağlantısı gerekli diye duydum. Ethernet driverları olmayacağından internet bağlantısı kuramayacağımı düşündüm. Önce windows 10 pro alıp 11'e yükseltmeyi düşünüyorum. Öğrenmek istediğim şey...
  13. A

360mm sıvı soğutma için kasa önerisi

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-td500v2-kgnn70-stu-argb-3-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-p-HBCV00004GHPU5?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.56.8&wt_pc=akakce.c.k.pc Beyler bundan aldım baya olumlu yorumlar...
  14. A

ddr5 amd anakart önerisi

Ryzen 5 7500f xfx amd radeon rx 6800xt spedster ekran kartı için anakart önerir misiniz arkadaşlar. 2 m2 slotu kesin olmalı tercihen rgb destekli bios flashback olursa güzel olur. Bu şekilde güzel anakart önerisi olan arkadaşlar atabilirse mutlu olurum.
  15. A

360mm sıvı soğutma için kasa önerisi

Arkadaşlar güzel görünümlü bir kasa bakıyorum. Kasa güzel olsun da psu dahil değil fark etmez ona göre bir şey alcam. Şöyle bir şey buldum ama alınır mı? Önerilerinizi de bekliyorum. 1707555884...
Geri