asus tuf fx 506 hm cpu fan kendi kendisine kapanıyor ısı 95 derece olsa bile açmıyor yeniden başlatınca düzeliyor
klavyeden yazı yazarken farketim dokunamıyordum klavyesine aşırı ısınmasına ragmen 95 96 derecede fan duruyor açmıyor yeniden başlatınca düzeliyor
önceden yerel bir firma olan belenatlantis kullanıyyordum şimdi telekoma geçtim fakat çok garip bir sorunla karşılaştım internette araştırdım dns degiştirmeden chorome bellek temizlemesine kadar hepsini yaptım ama olmadı işin ilginç yanı mobilden wifi ile giriliyor ama masaüstünden girilmiyor...
3 yıldır redmi note 8 kullanıyorum son bir yıldır prime video Netflix exxen gibi uygulamalarda ses var görüntü yok format attım en son gelen güncellemeyi kullanıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım cake uygulamasındada fotograftaki sorunu yaşıyorum
Telefonumun ses açma ve kapama tuşu bozuk buton mapper uygulaması ile iptal ettim bi tanede yardımcı ekran tuşu uygulaması kulanıyorum ses aç kapa için bu uygulamalar cihaz yönetimi için izin istiyorlar bu sayede ekranda ne varsa görüyorlar internet kullanımını kapatım bunların fakat bu güvenli...
driverpack dan güncelledim adını bilmedigim birsürü uygulama yükledi chorne istart gibi şeyler bunlar virüsmü sponsoru olan uygulamalarmı tekrar format atmalımıyım driverları nasıl hangi uygulama ile güncellemeliyim ücretsiz olan sistemim eski sistem
internette ucuza satılan keyi alınca windowsu o key üzerinden indirmek mümkünmü windows yazılımının fiyat sitesinde 2600 tl gibi bir fiyat şu an o kadar veremem malesef orjinal yazılıma nasıl ulaşabilirim uygun fiyata windowsu bilgisayara kuracagım
Aylardır bu sorunla ugraşıyorum ne yaptıysam çözüm olmadı ingilizce ögrenmek için cake uygulamasını kulanıyordum görüntü tüplü tv gibi. Birbirine giriyor ss aldım lütfen yardımcı olun