agonisinglydisemboweled isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bu sistem alınır mı ?

Merhabalar bu sistem alınır mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html
  2. A

30-35k Bütçe PC + Monitör önerisi

27 inch ViewSonic 27" VX2780J-2K 1ms 170hz 7600 tl ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 6999 tl 23.8 inch AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 7699 tl
  3. A

Lgs 2024 makara sorusu hatalimi

çünkü 6G ağırlığındaki çubuğu paylaştırdığında ikiside G kuvvetinde bir kuvvet uygulamış oluyor sistemde işten kazanç olmadığı için eşit olması gerekir buda F çekilen kolun x kadar diğer F çekilen kolunda x kadar yol alacağını gösterir
  4. A

başkan ben ufak bir detayı atlamışım sorunun en yukarısında belirtiyormuş her bölmesi aynı ağırlıkta diye o zaman cevap kesin 2ve 3 olur hata olmaz
  5. A

başkan bu sistem ilk geldiğinde 1000tl farka anakartı b yapabiliyordun şimdi baktığımda o seçeneği kaldırmış çakal itopya :D 1718559523 başkan minimum 7.5k dan başlar 2k monitörler bütçe nedir
  6. A

dediğim şey o işte sen her bölmeyi aynı ağırlığı kabul etmişsin onu belirtmemiş sadece düzgün olan çubuk demiş buda ağırlık merkezinin ortada olduğu gösterir ama burdan çubuğun her bölmesinin aynı ağırlıkta olduğunu çıkaramayız
  7. A

başkan şimdi tahtanın uzunluğunun bir önemi yok tahtanın ağırlığının bir önemi var ancak eğerki çubuğun her bir parçasının ağırlığı aynıysa o zaman 2.seçenekte kesin doğru olmuş olur soruda hata olmaz ama onu belirtmemiş soruda
  8. A

2.seçenek pardon 1718559057 evet A olması lazım soru kesinlikle hatalı ama yinede iptal edileceğini zannetmiyorum
  9. A

sabit makara olduğundan dolayı herhangi bir şekilde sürtünmelerin önemsemediği durumda fiziksel anlamda işin korunması gerekir yani iki adamında F.x inin eşit olması gerekir ancak elimizde herhangi bir şekilde adamların kuvvetine dair bir bilgi yok biri F iken diğeri 2F olabilir bu durumdada F...
  10. A

MONİTÖR ÖNERİSİ (indirimlerde)

adaptive sync ve premiumsuz amd sync varmış başkan
  11. A

cevabı yalnız 3 diye buldum ben cevap anahtarında ne diyor
  12. A

Hangi internet firmasını kullanmalıyım ?

türksat varsa öneririm
  13. A

başkan sistem kaliteli ssdyi 1 tb yapmanı öneririm anakartıda b serisi ramlerin bir acelesi yoksa ilerde yaparsın upgradeini o şekildede 32k gibi bir fiyata geliyor 2800 tl geri ödeme aldığın zaman monitor olarak ise 2k ister bu sistem rx7800xt in hakkı odur
  14. A

38-40 Bin TL arasına monitör klavye dahil sistem önerisi

300wattlık adaptörü götürmücen tabi başkan yanında :D (spesifik durumlar olabilir) laptopunun pilinin iyi gidiyor olması lazım dışarıda kullanımda tabii ki o önemli bir detay yani iş yaparsın eğitim içindir işini bir şekilde görüyorsa laptop hiçbir şekilde mantıklı olmuyor o yüzden yazdan yaza bir...
  15. A

38-40 Bin TL arasına monitör klavye dahil sistem önerisi

anladım başkan eğer işini görecek bir laptopun hali hazırda varsa direk masaüstü çak kendini rx7800xt li sistem baya fiyat performans itopyada özelleştirmelerle 32kya toplarsın 2800tl geri ödemeyle
Geri