Kanka gene kapalı bir ortamda çevrendekiler kokuyu alabilir ama bir kapalı ortamı tamamen saracak bir koku değil dediğim gibi o kokular 8-10k felan ama işini görüceğine eminim.
Önce sende bir dene boyner mağazasından ben bunun sarısını denicemtim yok diye bunu denedim genede buda hoşum gitti...
Bende öle bişe bakıyodum black orchide bakıcaktım ama testerı yoktu grisi vardı ama oda çok inime sinmedi o kokladığın kokularun çoğu 10k civarı olanlar tomford vanilla ganymet black phantom felan eros istiyosan kalıcılığı iyi yayılımını bilmiyorum scandalıda koluma sıkmıştım yaklaşık 8 saat...
https://www.boyner.com.tr/jean-paul-gaultier-scandal-le-parfum-for-him-edp-100-ml-p-1663907?magaza=boyner
Varsa bi boyner mağazası gidip denersendr iyi olur ben erosunda 200ml olanına baktım oda 4k fiyatına göre çok iyi kokusu kalıcı yayılımıda orta seviye
1732997524
Le male le yoktu düz le...
Tamamdır onuda deniyeceğim
1732972893
O arkadaki jean paulun edp versiyonumu
1732972983
Birde 5000liraya tom ford orchid buldum yayılımına çok iyi diyolar varmı deneyen?
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, indirimler bitmeden Boyner’den bir parfüm almak istiyorum. Yaz-kış fark etmez, özellikle de seçtiğim bir koku yok. Elimde 212 VIP var, çok güzel kokuyor; belki ona yakın bir şey olabilir.
Birkaç bulduğum modeli de şöyle yazayım:
- Gucci Oud Intense
- JPG...
Arkadaşlar yeni bi pc aldım size sunu sorucamsöyle bir monitör buldum vga girişli ekran kartım da hdmı destekliyor simdi benvga giriş hdmı cıkıs alıcam ama su soldakı yuvarlak sey ne ekstra bir şey almam lazımmı ?
öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim dostum gerçekten f/p bir ürün toplamışsın ama bu psu bende bulundugu icin kasaya olurmu diye sordum eğer bu sistemi alırsam bu psu buna olurmu yoksa max 8800 tl bandında siin önerilerinile tek tek de toplayabilirim
Herkese iyi günler arkadaşlar zamandır pc toplamak istiyorum araştırma yaparken kariıma şu sistem cıktı öncelikle nasıldır daha iyisini toplayabilecek varmıdır.İkinciside eğer güzelse power boost psu alınmaz onun yerine bu psu olurmu ?