Agrdjent isimli üyenin son içerikleri

1. A

W11 geçtikten sonra internet hızım sınırlandı

Driverlar vs her şey güncel durumda. Kaldırıp yeniden kurdum. deneyeceğim şimdi hemen. Speedtest 100/100 veriyor pcde. Mobilde doğru gösteriyor ama
  2. A

W11 geçtikten sonra internet hızım sınırlandı

Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi, normalde türknet 1000/1000 mbps internetim var. PC'yi Windows 11'e güncelledikten sonra şuan bağlantım 100/100 gözüküyor. W11'e geçmeden önce hiç bir sorun yoktu, donanımsal hiç bir şey değişmedi pcde. Ağ ayarladımda aşağıdaki bıraktığım görselde de...
  3. A

Windows kurulu HDD'yi windows kurulu başka bir sisteme takabilir miyim?

Yok yeni sistemde ssd var, ekstra olsun diye eski hdd'mi takmak istiyorum. Ama işte dediğim gibi hdd'de de windows kurulu, bir sıkıntı yaratır mı onu öğrenmek istiyorum. Direkt sistemde 1 ssd 1 hdd olacak. Ancak ikisinde de windows kurulu olacak, ssd'den kullanacağım windowsu özetle
  4. A

Windows kurulu HDD'yi windows kurulu başka bir sisteme takabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Donanım Arşivi'nin yeni fp sistemini aldım. Şİmdi bu sisteme eski sistemimde bulunan hdd'yi takmak istiyorum ancak sıfırlamak istemiyorum. İçindeki dosyalarım kalsın istiyorum. Eski sistemimden windows kurulu hdd'yi direkt yeni sisteme takıp sadece depolama olarak...
  5. A

MSI MAG322CQR vs Gamebooster GB-327LCQ-H

Merhaba arkadaşlar. Monitör alacağım, bulabildiğim en alınabilir iki monitör bunlar. 32 inç ve 2k çözünürlük olması önemli, Hz olarak da minimum 144hz istiyorum. Aralarında 1k fark var, acaba 1klık performans farkları var mı merak ediyorum. Düzgün bir karşılaştırmalarını bulamadım. Monitörleri...
  6. A

PDF üzerinden soru çözme programı var mı?

Aga direkt olarak Microsoft edge üzerinden açtığında pdfin üzerinde çizim yapabiliyorsun ve kaydedebiliyorsun
  7. A

🔥İndirim Intel Core i5-12600K 5.679,33 ₺

Tek fark bu mu hocam performans açısından başka bir farkı yok değil mi, ben göremedim çünkü. Oc açısından falan da bir farkları yok sanırım
  8. A

i5 12600k için soğutucu önerisi

Dediğim gibi i5 12600k işlemci alacağım, soğutucu önerisi olan var mı? Çok fazla bütçem kalmadığı için kule tipine yönelmeyi düşünüyorum, yeterli olur mu? Eğer ucuz yollu işe yarar sıvı soğutma varsa o da olur
  9. A

🔥İndirim Intel Core i5-12600K 5.679,33 ₺

Tam olarak aynı şeye bakıyordum ben de. 12600kf almayı düşünüyordum, kf ile k’nın farkı nedir, internette pek bir fark göremedim ben. Çok kararsızım fikri olan var mı? Video edit için alıyorum işlemciyi
  10. A

Tahmini Black Friday ne zaman olur

Şükran gününden sonraki ilk Cuma oluyor 25 kasıma denk geliyo sanırım
  11. A

Asus tuf 3070 ti almalı mıyım

Ürün Mayıs sonu faturalı mining için kullanılmış olsa bile çok yıpranmış mıdır alınmaz mı
  12. A

Asus tuf 3070 ti almalı mıyım

Beyler 9 Bine 2. El 3070ti buldum 31 ay garantisi var daha 4 ay önce alınmış, almalı mıyım? Buna ne gibi testler yapabilirim almadan önce?
  13. A

Toplayacağım Sisteme Tavsiye

Beyler sağolun ama attığınız sistemler işimi görmüyor ne yazık ki, sistem oyun için toplanmıyor ve işim neredeyse tamamen işlemci ve RAM ile. Attığınız sistemleri özelleştirince 35kları buluyor, benim bütçem 25k. Önemli olan işimi görüyor olması oyunlarda 40fps fazla vermesi değil bu sistemde...
  14. A

Arkadaşlar önceliğim edit ve render olduğu için yoğunluk işlemci ve ramlerde. O yüzden rtx3060 kullanıyorum parayı işlemci ve ramlere verebilmek için
  15. A

Agalar sistem topluyorum, kafamda her şey neredeyse net sistem konusunda. Siz de bir bakar mısınız, uyumsuz, uymayacak ya da başka türlü olsa daha iyi olacak bir parça var mı. Önerisi olan varsa çok iyi olur. Sistemde çoğunlukla video edit ve render yapılacak. İşlemci: i5 12600kf Anakart: Asus...
Geri