agşladmlasndflsffkdaş isimli üyenin son içerikleri

1. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım Ekran kartı boşda yüksek kullanım

orası aktif oynuyo değer değil
  2. agşladmlasndflsffkdaş

saat frekans hızlarını demişdim boşda böyle olması
  3. agşladmlasndflsffkdaş

Boşda değerler bu şekilde kaspersky ile virüs taraması vs yaptım hiç bir şey çıkmadı enteresan bir durum ne yapmalıyım sorun nedir ?
  4. agşladmlasndflsffkdaş

Yardım 4070 Ti kartına sahibim üretimden kalkmasi bize sorun olurmu

4070ti ekran kartına sahibim son gelişmelerden sonra neler olur 4070ti 2K için ne kadar götürür
  5. agşladmlasndflsffkdaş

WIN 11 ŞİFREMİ DOĞRU GİRDİĞİM HALDE KABUL ETMIYOR

yok hocam 2 farklı klavye ile denedim ve windowslad denedim olmuyor
  6. agşladmlasndflsffkdaş

WIN 11 ŞİFREMİ DOĞRU GİRDİĞİM HALDE KABUL ETMIYOR

Sifremi doğru girdiğime %100 eminim ama asla kabul etmiyor arada Hoş geldiniz diyor 15 20 saniye sonra şifre yanlış diyor en son cok fazla deneyince "başvuru hesabı şuanda kilitlenmis ve oturum açılamaya bilir diyor" yardım edin
  7. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri GTA VİCE CİTY Nerden yükleyebilirim ?

Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur
  8. agşladmlasndflsffkdaş

İ7 13700KF İçin bu sıcaklık değerleri normalmi ?

Eğer turbo boostu kapatırsam 60W çekiyor 3.4ghz de çalışıp ama performans kaybı yaşıyorum undervolt yaparsam düzelir diye tahmin ediyorum ama nerden nasıl yapıcağımı bilmiyorum
  9. agşladmlasndflsffkdaş

ekran kartından cızırtı geliyor

sıkıntı olmaz sadece ses çıkar coil whine benim bildiğim böyle araştırabilirsin sende
  10. agşladmlasndflsffkdaş

belki psu kablosu tam oturmamışsa ondanda geliyor olabilir kabloyu çıkarıp tam takmayı deneyebilirsin
  11. agşladmlasndflsffkdaş

4070ti sahibiyim yüksek güç çekmeye başlayınca bendede aşırı vızzz diye ses geliyor rahatsız edici bir durum çözümü yok sanırsam kulaklığı takınca duyulmuyor zaten
  12. agşladmlasndflsffkdaş

Şu anda anlık masaüstünde 40 45 oyunlarda fazla ısınıyor nasıl bir çözüm bulabillirim temassızlık olduğunu sanmıyorum
  13. agşladmlasndflsffkdaş

Arkadaşlar sıvı soğutmam COOLER MASTER MASTERLİQUİD ML240L V2 oyunlarda 70 93 arası
  14. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri Asiimov VS Aquamarin Revenge VS Night Wish

arkadaşlar bu 3 skinden hangisini alayım aquamarin revenge floudu 34 Ft biraz yüksek ama pek fark göremedim onun dışında night wish nasil sizce sahip olan varsa fotoğraf yüklerse sevinirim
  15. agşladmlasndflsffkdaş

Öneri AK 47 ASIIMOV VS NIGHTWISH

nightwishin daha hareketli duruşu hoşuma gidiyor ama sanırım asiimov alicam
Geri