İzleyebilirsin ben kendim senelerdir ssport+ kullanıyorum istemediğin kadar spor müsabakası var bünyesinde. İster motor sporları, ister dövüş sporları...
Reditte bir sürü konu var. Forumlarda da açılmış çokça konu var. Sık kullanıyorsanız 9.nesil kolun analogları bozuluyor. Bu fiyata başka alternatifler de...
aynı pillerin 2lisi var yanınada duracel aldım bende onları döndürüyorum :)
ayrıca hangı kolu arastırırsan arastır hepsınde illaki sorun yasayan oluyor...
Ben Xbox 360 arcade kollarımı neyden baksan 15 sene falan kullandım yani kaçınılmaz diye bir şey yok kardeşim. Bana göre piyasadaki en ergonomik kol bu. Ben...
Ben indirimle flaan 2300 e 9. Nesil Xbox controller aldım böyle bir fiyata krsinlikle alınacak ürün değil bence. He bu arada razer en sevdiğim markadır ona...
Bu arada ben bölge değişme falan filan hepsini denedim bende bir işe yaramadı ama sen de bi sene belki sende işe yarar he bide kesin bir çözüm bulursan...
Evet ben de sürekli kapat aç yapmak zorunda kalıyordum. Bir de benim internet hızım aşırı derecede düşük 800 kilobayt ile indirme yapıyorum Ve bu durum...
Ben de aynı hatayı alıyordum ben de internetim fazla yavaş olduğu için olduğunu düşünüyordum ama senin konuyu okuyunca öyle olmadığını anladım. Çözümünü de...