AGUMBA isimli üyenin son etkinliği

• AGUMBA
    AGUMBA, 3080Ti vs 3090 vs 4070 super başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bende MSI süprim x 3090 var çok güçlü bir kart ben çok memnunum. 4000 serisi kartları hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum
  • AGUMBA
    AGUMBA, Forza horizon 5 mi 4 mü daha iyi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Forza 5 iyi güzel de beni 45 dk da bir oyundan atıyor ve hiçbir hata vermiyor. Ne yapsam çözümünü bulamadım eğer bulan varsa bana ulaşsın lütfen
  • AGUMBA
    AGUMBA, TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İzleyebilirsin ben kendim senelerdir ssport+ kullanıyorum istemediğin kadar spor müsabakası var bünyesinde. İster motor sporları, ister dövüş sporları...
  • AGUMBA
    AGUMBA, TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    TV+ aylık 80 vereceğine ssport+ al senelik ortalama 700 TL
  • AGUMBA
    AGUMBA, Arka Plan Neden böyle oluyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İlginç bir vaka 🤔 ben de merak ettim
  • AGUMBA
    Reditte bir sürü konu var. Forumlarda da açılmış çokça konu var. Sık kullanıyorsanız 9.nesil kolun analogları bozuluyor. Bu fiyata başka alternatifler de...
  • AGUMBA
    aynı pillerin 2lisi var yanınada duracel aldım bende onları döndürüyorum :) ayrıca hangı kolu arastırırsan arastır hepsınde illaki sorun yasayan oluyor...
  • AGUMBA
    AGUMBA, 🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben Xbox 360 arcade kollarımı neyden baksan 15 sene falan kullandım yani kaçınılmaz diye bir şey yok kardeşim. Bana göre piyasadaki en ergonomik kol bu. Ben...
  • AGUMBA
    AGUMBA, 1399TL ye RDR 1 Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    1400 TL ye herhangi bir oyun alınmaz kardeşim akıl mantık işi değil. Hele ki online olmayan tek seferde biten bir oyun hiç hiç alınmaz
  • AGUMBA
    AGUMBA, Steam indirme hızı 0 a düşüyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Benimki laptop değil ve hep performans modunda ama bidaha olursa ben de silip tekrar indirmeyi denerim. Hadi gözün aydın ozaman
  • AGUMBA
    Ben indirimle flaan 2300 e 9. Nesil Xbox controller aldım böyle bir fiyata krsinlikle alınacak ürün değil bence. He bu arada razer en sevdiğim markadır ona...
  • AGUMBA
    Bu arada ben bölge değişme falan filan hepsini denedim bende bir işe yaramadı ama sen de bi sene belki sende işe yarar he bide kesin bir çözüm bulursan...
  • AGUMBA
    Evet ben de sürekli kapat aç yapmak zorunda kalıyordum. Bir de benim internet hızım aşırı derecede düşük 800 kilobayt ile indirme yapıyorum Ve bu durum...
  • AGUMBA
    Ben de aynı hatayı alıyordum ben de internetim fazla yavaş olduğu için olduğunu düşünüyordum ama senin konuyu okuyunca öyle olmadığını anladım. Çözümünü de...
  • AGUMBA
    AGUMBA, Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Al ya bence yeterli olur. Hem f/p açısından iyi
Top Bottom