Dostum sadece ekran kartı 18-20 arası şu an ve içi açılmamış ısı değeri fena olmayan bir kart ve en tepe model. Hadi diyelim 15 e saydık (ki imkansız) geri...
Selamın aleyküm arkadaşlar. Sistemi satmaya niyetim yok ama şu an ortalama ne kadar edebileceğini merak ettim açıkçası. Sistem şu şekilde ve parçaların...
Hiç oynamadım bir şey diyemeceğim ama MMORPG oynamak bana artık çok zor ve yorucu geliyor. Onun yerine bu kadar vakti MMORPG de geçirmek yerine bir iki el...
QD olayı çok iyi ya bende MSI g274qpf-qd var 2k 165hz. Normal moddan premium colour moduna bir çekiyorum ya bir oyunda çimenlerin rengi böyle değişemez...
Hayır yapılmıyor ama biz alırken Akbank faizsiz kredi veriyordu 3 taksit ile. Bize 25 bin çıkmıştı üstünş de nakit tamamlamıştık. Sen bütün teknoloji...
Einhell in cihazları vardı geçen indirimde falan dı bi bak istersen markaya. Mesela biz seneleeeer önce a101 den bitane şarjlı almıştık kaç sene oldu hâlâ...
Kaç k olursa olsun 60 Hz monitör düşünme kardeşim. Ya paraya kıy 4k 100 Hz üstü bişey al yada 2k monitör al. Bende MSI g274qpf-qd var 2k ben çok memnunum...
O konu hakkında normal bayiler sana yardım edemez olduğun bölgedeki Türk Telekom müdürlüğü'ne gidip durumdan bahsedebilirsin bir şey yapıp yapmamaları senin...