O şekilde değil ama bataryalı olan bir aparatı var o alınabiliyor 1.500 lira civarında O yüzden gerek yok dedim 4 pil artı şarj aleti daha ucuza geliyor
Aslında komik bir durum değil bataryayı kolun içine koyup şarj edilebilir yaparlarsa olası bir batarya arızasında komple kolu garantiye yollamanız veya...
Olay kartın bozuk olması veya olmaması değil ki adamlar kafasına göre sallama iş yapıyor. Yapılan hatayı düzeltmek yerine git thh ye başvur diyor. Anlatmak...
Bence sen tekrar ara ama bu sefer kibar konuşma. Elimde jelatini sökmediğinize dair kanıt var, fotoğraf var, test sonuçları var. Bu sizin hatanız ve sizin...
Sen her şeyden önce bir doktora git de ondan sonra ters bir harekette kitlenip kaldığında buraya gelip belim kitlendi nasıl açabilirim diye konu açma 😂 şaka...
Biraz da Xbox oynamak istiyorum diyorsan mantıklı ama güçlü konsoldan kastın nedir sana playstation'dan fazla ne verebilecek hiçbir şey veremeyecek benden...
Çocukluğundan beri Xbox sahibi olmuş biri olarak sana soruyorum neden Xbox almak istiyorsun ki oynayabileceğin tek ekstra oyun Forza horizon onun dışında...
O zaman ya sıvı soğutucu da ya da termal macunun uygulanmasında bir sorun var bende ryzen 5 7600x var Noctua nh-d15s tek fanlı kule tipi soğutucu ile 60...
Galiba 4-5 derece falan düşmüş. Zaten stres testlerinde bu kadarsa oyunlarda falan bu dereceleri asla görmez. Diğer arkadaşın dediği gibi 2. elin yorgunluğu...