Eveeeet sabah alınan 6 tane telefonun iadeleri gelmiş arkadaşlar şimdi sıra bakmadan etmeden hemen satın alıp, YouTube'dan incelemesini izleyip, fiyat...
Bazı insanlar kendi bomboş konuşmalarına o kadar inanıyorlar ki hayret ediyorum ya. Bazı ürünler gerçekten yok parasına satıldı ama adam gördüğü halde ya...
Hiçbir kampanyası olmayan, piyasadaki sıfırı ile arasında 5.000 TL olan telefonu bile anında çekiyorlar sırf iade hakları var diye 😂 16 pro 1tb 94 buçuk...
Beyler Amazon depoda ürün fiyatları hep bu şekilde mi yoksa bu yapılan kampanya ekstra bir olay mı? Benim de telefon ihtiyacım var Ara ara girip burayı...
he onlarda öyle bir salaklık var sfgdfgdfg geçen de bir banka aramıştı beni saçma bir rakam söylemişti ben de KEŞKE dedim adam gülmemek için zor tuttu kendini
Banada geçen gün Garanti Bankası mesaj atıyor bankamızdaki bilgilerinize istinaden gelirinizi 210.000 ön gördüğümüzden dolayı limitinizi arttıracağız diyor...
Ben de renkleri canlı sevdiğim için hoşuma gidiyor oyunlarda mesela premium colour modunu açtığımda etrafın renklerini canlanması çok hoşuma gidiyor...
Acaba benim monitör kaça gider ben ona bir de garanti uzatması da yapmıştım nereden baksan 3-4 yıl daha garantisi duruyor Bir de şu an piyasada stokları da...