aaaa bukadar mıydı? Daha boş yapmayacak mısın? Bişeyler daha söyle de onların da karşılığını vereyim ama sen hiçbir zaman sana dediğimiz gibi bir araç bulup...
Vay be sen ne Zeki insanmışsın bi ekspere göstermeyi sadece sen akıl edebilirsin herhalde. Dynobil firmasına gösterdik detaylı bir şekilde ve dediğim gibi...
Bana ergonomisi ve hissiyatı çok iyi geldi. 8k hz ye aldığımda akıcılığı gözler görülür derecede değişiyor. Programı üzerinden ayarlarını kolayca yapıp...
Ona bakılırsa arabada 250 ibre var tabikide 250 basmayacak. Senin 75 beygir 1.0 Araban girmek için can çekişirken 1.4 olan gayet rahat gidecek. Sen 1.0 o...
ben size daha fazla bişey yazmak istemiyorum eğer dediğimiz koşullarda bir araba bulabilirseniz ( ki bulamayacaksınız ) buraya atın biz de bakalım. Şukadar...
bende 18 i doldurdum i20 mevcut benimde 1.2 benzinli temizinin masrafı yok denecek kadar az , 2015 model ama gayet güzel dizaynı var , az yakar , fazla uzun...
Sırf dediğim şartlarda ( ki arabada parça parça boya var ) araba atabilmek için saçma sapan, üretenin bile almayacağı bir arabayı atıyor. Senin arabayı ben...
1.0 sce nedir Allah aşkına bu arabanın bu fiyatta olmasının sebebi zaten düz yoldan başka yerde gidememesi benim ihtiyacımı zerre kadar karşılayan bir araba...