AGUMBA isimli üyenin son içerikleri

1. AGUMBA

Güç tuşuna basılı tutmadan sistem açılmıyor

Kızdırma bujisi gibi 😂
  2. AGUMBA

Gelbura.com güvenilir mi?

Adamlar üst düzey yarış simülasyon setleri satıyor bence böyle ucuz dolandırıcılık işlerine girmezler
  3. AGUMBA

Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

Ben de onu diyorum zaten bi al bak deme eğer gerçekten fark etti dersen devam edersin. Ben kablolu mouseden Razer viper V3 pro ya geçtiğimde bir aydınlanma yaşamıştım mesela 😂
  4. AGUMBA

Paramı nasıl degerlendirebilirim

Biz araba almaya karar verdik 4.700 idi üstünü tamamlayacaktık. Arabayı almaya gidene kadar 5.000 oldu birkaç gün içinde 😂 tamamlamak zorunda kalmadık😂 ekonomi düzelip iyiye gitmedikçe altının düşmesi veya düşüp o seviyede kalması imkansız bir durum o yüzden yüklü miktarda alışveriş...
  5. AGUMBA

Flashtan Oyun Oynamak

4 sayfa komedi dizisi gibi 😂
  6. AGUMBA

Yardım Rapid trigger klavyeye geçmelimiyim

Eğer imkanın varsa Amazon gibi kolay iade edebileceğin yerlerden bir adet orta halli modellerden alıp deneyebilirsin bence. Kafana yatmazsa iade eder paranı geri alırsın
  7. AGUMBA

Her şeyin başı sabretmekten geçiyor çok dara düşüp bozdurman gerekmediği sürece biraz sıkıntıya katlanmak bozdurmaktan çok daha kârlı oluyor uzun dönemde. Bir de ben bu saatten sonra altında çok sert düşüşler olacağını düşünmüyorum o yüzden şu anda fiyatı nedir diye bakmak yerine düşmesini...
  8. AGUMBA

Gümüş geçen sene yüzde 150 yaptı bu sene geçen seneki gibi aşırı agresif bir beklenti yok ama yinede iyi kazandırabilir. Parayı uzun süre kullanmayacağım diyorsan garanti olarak gümüş ve altın olarak ikiye bölebilirsin bence. İzlediğim birkaç ekonomist ve yatırımcı hep aynı şeyi söylüyor "...
  9. AGUMBA

Premium edition forza horizon 6 55$

Allah'ım sana şükürler olsun... Fh5 gibi hiçbir hata kodu vermeden nedensiz bir şekilde oyundan atmasın yeter
  10. AGUMBA

Kredi kartı alıyorum

1 adet sanal kart oluşturup bütün paranı oraya yatırıp oradan alabilirsin diye düşünüyorum istersen müşteri hizmetlerini ara bir sor bunu
  11. AGUMBA

Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

Çok kötüden çok iyiye geçeceksen her türlü fark olur ama kontrol veya hız olara kaydırdığında pek bişe hissedeceğini sanmıyorum o yüzden çok önemli değil bence. Bende Razer gigantus V2 var ben memnunum kendisinden ve sadece bf6 oynuyorum
  12. AGUMBA

Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

Muhtemelen farkı anlamazsın kardeşim al geç. Sanki kontrol alsan asfaltta sürtüyor gibi mi hissedeceksin
  13. AGUMBA

🔥İndirim 7800X3D RTX 5070Tİ X670 1TB M.2 SSD 32GB RAM 106.223

Fiyatlara bak Allah sonumuzu hayretsin...
  14. AGUMBA

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

Sağol valla benden bi hayır duasını kaptım 😂 evet muadili olarak daha iyiler var biz de biliyoruz eğer onları da ayda 280 TL ye 3 taksit verirlerse onları da alırız 😂
  15. AGUMBA

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

Bir adet siyah 520 BT aldım teşekkür ederim. Peşin fiyatına 3 taksitle ayda 280 e geldi
Geri