AGUMBA isimli üyenin son içerikleri

1. AGUMBA

18 yaşında linea 1.6 mjet alınır mı?

Hocam senin kilometre takıntın yok ama bu arabaya bir de sarması var sen arabaya biraz da satıcı gözüyle bak. Renault symbol 2010 1.4 expression plus alabilirsin 450 bandına güzel temiz ve nispeten düşük km çıkar. Çok hızlı bir araba değil ama yakıt ve bakım açısından çok iyi. Bizde Renault Clio...
  2. AGUMBA

🔥Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun🔥

Bf6 almıştış 750 epic rewards vermiş 450 TL ye bunu almıştım anasını satıyım nasıl uyuz oldum şimdi bak
  3. AGUMBA

İnternet hızınız kaç ?

Vay benim can yoldaşım kader ortağım
  4. AGUMBA

Araç alabilirmiyim....

Arkadaşın dediği gibi 1.3 multijetler olabilir, 1.4 2010 Renault symbol olabilir bu da çok az yakar ve nerdeyse hiç sorun çıkarmaz. Yüksek model takıntısına girme çünkü o paraya yüksek model alamazsın, alsan bile ya ağır hasar kayıtlı olur yada ağır hasarlı sor ama sen bilmezsin 😂
  5. AGUMBA

Yardım Corsair RM850e PSU Almayı Düşünüyorum – Sistemimle Uyumlu mu?

Fazla bile hocam ben 3090 ekran kartı ile kullanıyorum rm850 x modelini 3090 sadece kendi başına 410 watt güç çekiyor zaten size okadar diyim
  6. AGUMBA

❌İndirim Bitti! KOD BİTTİ 🔥1169 TL - Adidas sportswear fx3624

Ben de beyaz mı alsam bitane diyorum ama ben beyaz hiç kullanmam kendimi biliyorum
  7. AGUMBA

İsteyene beyazı da var arkadaşlar 42 ve 44 numaraya baktım indirim var diğerlerini bilmiyorum https://app.hb.biz/oSpO41MoNh39
  8. AGUMBA

Kodu kullandım 20 TL de Bonus puan vardı onu da kullandım 1149 a geldi Allah razı olsun sen örnek 1 vatandaşsın
  9. AGUMBA

Aynen ben de şimdi gördüm tarım veya bir numara büyük alanlar tam oldu diyor ben de sipariş geçeyim bari napalım ihtiyaç var
  10. AGUMBA

44 numara da indirimde ben 43 buçuk giyiyorum 43 indirimde olsa alırdım ama 44 büyük mü gelir diye düşünüyorum bidaha iade ile uğraşmak istemiyorum
  11. AGUMBA

Çözüldü✓ Shappire Pure Pin Bağlantısı Doğru mu Takıldı?

İlk seferde olur öyle hocam. Hayırlı olsun
  12. AGUMBA

Çözüldü✓ Shappire Pure Pin Bağlantısı Doğru mu Takıldı?

Bende 3090 var tek kablodan 24 pin bağlı 3x8 şeklinde neden sorun olsun ki. İki türlü de bağlayabilirsin sorun olmaz bence. Sonuçta sana 16 pin sen güç gelmesi yeter 1763288717 Bende de Corsair rm850x var 3090 a 24 pin kabloyu tek şekilde takıyorum yıllardır bir sorun yok. Bu tür şeyler biraz...
  13. AGUMBA

Çözüldü✓ Hava Soğutucuyu Hangisine Takacam Tek O Kaldı?

Geç olsun düzgün olsun hocam he bir de hayırlı olsun 😂
  14. AGUMBA

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Sorma ya ben de çok büyük diye alamadım evdeki duvarı kaplıyor nerdeyse... Bana kalsa hava hoş ama ev ahalisi istemedi 😂😂😂
  15. AGUMBA

Çözüldü✓ Hava Soğutucuyu Hangisine Takacam Tek O Kaldı?

Aynen öyle bağlayabilirsiniz
Geri