EA FC 25 sonunda kırıldı!
Steam ve Epic Games üzerinde bulunan EA FC 25 Showcase, rus yazılımcı anadius tarafından kırıldı (şirkette olabilir emin değilim fakat kıran anadius).
Oyunun tüm kilitleri kaldırıldı, online dışında tüm modlar çalışıyor.
Sizce diğer Ea Fc (fifa) oyunları neden kırılmadı?
Hocam yanlış anlaşılmış.
Bundan önceki konularıma bakın, sıcaklıklar bayağı yüksekti. Termali falan değiştirdim, test ettim, şu an efsane kart. Cyberpunk 2077 her şey ultra da ölçüyorum fan hızım 1800 rpmlerde 70 derecenin üstüne çıktığını görmedim.
1735938050
Hocam böyle kullanıyorum zaten...
Önceki açtığım konularda görmüşünüzdür, fevkalade bana göre testleri, ben test ettim bugün.
Kartı satın aldım, müthiş bir performans müthiş bir sağlık.
Furmark ss lerini almayı unuttum ama bizzat kendim test ettim.
Occt 15 dakikalık VRAM testinde hata bulamadım.
Yarım saatlık furmark...
Hocam wax iyi güzel hoşta, parlatıyor ve kullanımı hiç pratik değil. Her saça da uygun değil. Bizzat ben biliyorum. Wax ve jöle ince telli saçlara olmuyor.
1735840169
Hocam diğerlerini önermiyorum ya.
Hocam ben kuru yere yatmam. Eğer çok fazla fan açarsa satın almayacağımı düşünüyorum.
1735834858
Kartı bizzat gördüm. Hazır sistem ile alınmış, kutusu faturası var. Güvenlik etiketleri üzerindeydi. Bir önceki testinde hotspot 103 dereceyi gördüğü için beğenmedim. Termali değiştirelim dedim...
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ve iyi bir yıl diliyorum.
Geçen "RX6700 alınır mı?" hakkında konu açmıştım. Alınmaz demişti birisi. Termal macunu yeniledikten sonra fotoğrafları paylaşırım demiştim. Test sonuçları gerçekten hoşuma gitti.
Sizde kontrol eder misiniz? Herhangi bir...
Dostum piyasada çok fazla pudra kullandım, bir çoğu hemen hemen aynı ama bu farklı. Fiyatı bana göre biraz tuzlu ama gerçekten çok güzel.
Önemli bir uyarı! Pudrayı saçına döktüğünün akşamı kesinlikle saçını yıkamalısın. Dökülmeye sebebiyet verebilir.
Linki bırakıyorum...